Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a dologról? Lepattintottátok volna a csajt ti is?
Volt egy csaj akivel beszélgettem pár éve, akkor volt 26 éves. Voltak tervei mint pl. a jogosítvány, egy szakma megszerzése stb. Nemrég ismét rám írt és elkezdtünk beszélgetni. Kiderült, hogy ezekből a 3 év alatt semmit nem sikerült megcsinálni és még mindig ugyanabban a putri boltban eladó amit utál. Ezután lepattintottam inkább, mert számomra szörnyen taszító jellem az, hogy valaki úszkál a sz*rban és nem képes a jobbért tenni semmit se. Ráadásul sose volt egy vékony alkat, de elmondása szerint most még kövérebb.
Én ennek az ellentetje vagyok, jó végzettségem van, figyelek a súlyomra és nem keresek rosszul.
Ti is ezt tettétek volna?
1, Megértem...
2, Nem írtam ki kérdést hónapok óta.
Nagyon ügyes vagy Kérdező! Nem csak a motiváltságod és az anyagi körülményeid páratlanok, de még az emberségedről is tanubizonyságot tettél.
És nem, mi nem tettük volna ezt, de a szívünk mélyén éreztük volna, hogy az lenne a helyes cselekedet, amit te csináltál. Csak mi túl gyenge jellemek vagyunk hozzád képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!