Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a dologról? Lepattintottátok volna a csajt ti is?

Figyelt kérdés

Volt egy csaj akivel beszélgettem pár éve, akkor volt 26 éves. Voltak tervei mint pl. a jogosítvány, egy szakma megszerzése stb. Nemrég ismét rám írt és elkezdtünk beszélgetni. Kiderült, hogy ezekből a 3 év alatt semmit nem sikerült megcsinálni és még mindig ugyanabban a putri boltban eladó amit utál. Ezután lepattintottam inkább, mert számomra szörnyen taszító jellem az, hogy valaki úszkál a sz*rban és nem képes a jobbért tenni semmit se. Ráadásul sose volt egy vékony alkat, de elmondása szerint most még kövérebb.

Én ennek az ellentetje vagyok, jó végzettségem van, figyelek a súlyomra és nem keresek rosszul.

Ti is ezt tettétek volna?

2024. jan. 19. 06:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%
kövér csaj nálam is off, felszínes vagyok de nem tudok a kövér nőkhöz vonzódni.
2024. jan. 19. 06:35
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Ahhh huzzal mar.. Annyira ertelmes vagy, hogy 2 naponta ki irod. A csaj jol jart, igen.
2024. jan. 19. 06:35
 3/11 A kérdező kommentje:

1, Megértem...

2, Nem írtam ki kérdést hónapok óta.

2024. jan. 19. 06:36
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
Volt már, kicsit unalmas a történeted. Ha ennyire birizgál a dolog akkor csak még is érdekel a csaj ha ennyi kérdés írsz ki róla.
2024. jan. 19. 06:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem vagytok egymáshoz valók, ennyi. Csak azért, mert egyszer szóba álltatok egymással, még nem kell párkapcsolatban gondolkodni, meg méricskélni, lepattintani. Ismerősök vagytok, nem kell mindenkit "párkapcsolati" megfelelőség szerint méregetni, hacsak nem az volt a célja, hogy randit akarjon veled. Akkor jogos, hogy észlelve a számodra red flageket, pattintod.
2024. jan. 19. 07:08
 6/11 A kérdező kommentje:
Randizni akart, de én nemet mondtam. Jobbnak látom azt, hogy nem b*szok át mást egy szexért.
2024. jan. 19. 07:34
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Oké, de ne írd ki még 628-szor!
2024. jan. 19. 08:23
 8/11 anonim ***** válasza:

Nagyon ügyes vagy Kérdező! Nem csak a motiváltságod és az anyagi körülményeid páratlanok, de még az emberségedről is tanubizonyságot tettél.

És nem, mi nem tettük volna ezt, de a szívünk mélyén éreztük volna, hogy az lenne a helyes cselekedet, amit te csináltál. Csak mi túl gyenge jellemek vagyunk hozzád képest.

2024. jan. 19. 10:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Rengeteg férfit lepattintottam életem során, mi legyen a véleményem? Ha nem jött be, akkor nem, miért foglalkoztat ennyire a dolog?
2024. jan. 19. 11:18
 10/11 A kérdező kommentje:
Ja, az ilyen proletár nő nem az én szintem sajnos.
2024. jan. 19. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!