Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek gáz ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha egy férfi nézi a nő anyagi helyzetét is?

Figyelt kérdés
Pl. van egy mérnök, kögazdász, orvos férfi aki mondjuk 500e-1m forint között keres és nem akar leállni egy bolti eladó, benzinkutas, adminisztrátor csajjal, mert az nem az ő szintje anyagilag és messze is van tőle.
2024. jan. 8. 11:04
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
83%

37 - Attól, hogy feleannyit keres valaki, még megérdemli azt a tiszteletet, hogy személyes névmással, ne pedig mutató névmással utalj rá, a végsőkig tárgyiasítva és személytelenítve, mint ahogy tetted ebben a mondatban: "Ha olyan párom van aki fele annyit keres, az viszont nem."

"Csóró, lúzer nőkről" beszélsz, "akik még magukat is alig bírják eltartani" - és ez végtelenül visszatetsző. Annak ellenére, hogy a többszörösét keresem, soha eszembe nem jutni degradálni egy alulfizetett mentőtisztet, tanárt, egyetemi oktatót, az állami kutatószektorban dolgozót, és rengeteg egyéb szakma képviselőjét. Sőt, minden tiszteletem azoké, akik a nehézségek ellenére nem válnak pályaelhagyóvá, hanem biztosítják a társadalom működését. Azzal önmagában semmi gond nincs, hogy magadhoz hasonló anyagi színvonalon élő partnert keresel - ez teljes mértékben érthető. Ami érthetetlen számomra, az az, hogy miért ez a harag és megvetés az alacsonyabb jövedelműek irányába, mikor egyszerűen megtehetnéd, hogy nem ismerkedsz velük.

2024. jan. 8. 13:26
 42/56 A kérdező kommentje:

40 - Ja, 250-300 óra munkával.

41 - Ez lesz.

2024. jan. 8. 13:31
 43/56 anonim ***** válasza:
Nem, 300 órával ennél sokkal többet keresne. Amúgy meg elárulhatnád végre, hogy mi bajod van, majdnem minden nap felteszel egy kérdést, és mindig ez a téma. Nem találsz jól kereső nőt? Netán még rosszul keresőt sem? Vagy megbántottak a csúnya nők, és most ezzel próbálod helyretenni a megcsorbult önbizalmadat?
2024. jan. 8. 13:40
 44/56 anonim ***** válasza:
53%

„Szerintem lassan a flenőt tpárkapcoslatok kategóriát át kéne helyenzi a pénzügyek kategóriába, merthogy itt párkapcsolatról alig, de pénzről folyamatosan szó van:D”

Tökéletesen egyetértek, sajnos így van.

Kérdező, mindenki aszerint válogat, ahogy akar. Viszont az ilyen kérdések nem vesznek számításba olyat, hogy ki hogy kezeli a pénzt, ill. milyen kötelező kiadásai vannak. Keres vki 600-at, de ha pl. van lakás-és kocsihitel/albérlet, kb. máris ott van, mint aki mondjuk 300-400-at, de mondjuk örökölt lakásban lakik. A lakások rezsije sem azonos. Van olyan is, aki jól keres, de mindig kell a legújabb telefon, csak a 100 ezres téli kabát, 50 ezres farmer a jó, egy buli alkalmával boldog-boldogtalant meghív piára, és hó végén kb. nincs mit ennie… Más meg a nem olyan magas fizuból félretesz évi 1 nyaralásra, közben persze nem nyomorog azért. Nekem nőként az a fontos, hogy egy randipartner ne munkakerülő, alkalmi munkás, közmunkás, tartós munkanélküli legyen, és ha nem is a felsoroltak valamelyike, tudja eltartani magát. Nem vagyok utazgatós típus, nem akarok rendszeresen étteremben kajálni, nincs drága hobbim stb. Ált. heti egyszer van időm szórakozni tartalmasabban (pl. koncert, nyáron strand, színház, kiállítás stb.), ezeket finanszírozni is tudom.

2024. jan. 8. 14:14
 45/56 anonim ***** válasza:
Csak simán elkezdetetek a béretekről beszélni?
2024. jan. 8. 14:32
 46/56 anonim ***** válasza:
67%

Igen

Normális ferfi nem vár el semmi anyagi támogatást nőktől

2024. jan. 8. 15:55
 47/56 anonim ***** válasza:
Nekem 8. Csináld úgy ahogy jónak látod.
2024. jan. 8. 15:57
 48/56 anonim ***** válasza:
100%
De nem értem a vergődésed. Ha olyan jó parti vagy akkor mindig akad nő, ha nem akk nem.
2024. jan. 8. 16:48
 49/56 anonim ***** válasza:
Dehogy gáz, a nők is ezt teszik.
2024. jan. 8. 17:36
 50/56 anonim ***** válasza:
600 ezer forint az semmi, én külföldön másfél millióért dolgozok és nincs diplomám stb. Simán összejövök egy olyan nővel aki nem keres sokat de normális, nem aranyásó stb
2024. jan. 9. 13:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!