Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire számít egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire számít egy férfi anyagi helyzete vagy csak az itteni incelek tolják túl?

Figyelt kérdés
Mondjuk én 30 éves vagyok, keresek havonta nettó 560e forintot, saját autóm van, de nincs lakásom és otthon élek jelenleg (pár hónapja mentem szét a barátnőmmel akivel együtt éltem albérletben). Ez a legtöbb női szűrőn nem megy át vagy csak az incelek gondolják h nem elég?
2023. dec. 29. 09:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
76%

Ha a csajnak nem felel meg hogy mindig te mész át hozzá akkor mi van? Felnőtt nőként én nem szeretném a szülőket kerülgetni.

Csak azt várom el amit én is nyújtani tudok.

2023. dec. 29. 09:47
 2/21 anonim ***** válasza:
86%

Sokban függ, hogy lakás vagy kicsit nagyobb családi ház.

Volt olyan pasi aki lakásban élt a szüleivel de az olyan nagyon közeli szűkös volt, szóval ott kerülgetni hát az nagyon kínos problémás volt...ez nálam nem működött.

Volt olyan pasi aki így ideiglenesen otthon lakott , de nagyobb családi házban, ott nem volt probléma mert nem közvetlen szoba, nagyobb a tér stb...az azért lazább.

De sokáig a családi házasat sem bírnám. Szóval ha egy városban élünk akkor 6-12 hónapon belül menjünk albérletbe.

2023. dec. 29. 09:57
 3/21 anonim ***** válasza:
81%

Én 19 vagyok, nincs saját lakásom, nemrég kezdtem el csak dolgozni, otthon lakom. Jogosítványt márciusban vagy áprilisban kezdem el. Így én a páromtól se várok többet. Viszont!

Nekem fontos, hogyha hazajön, akkor ne legyen büdös, és ne a legalja munkát végezze.

2023. dec. 29. 10:04
 4/21 anonim ***** válasza:
77%
Engem ilyen formában nem zavarna, hogy ideiglenesen hazaköltöztél, kérdés, hogy mik a terveid, mennyire vagy amúgy önálló, stb. Nekem van lakásom és nem is szeretek másnál aludni, szóval örülnék, ha mindig a másik jönne inkább hozzám. Szóval inkább az önállóság a kérdés, hogy azért költöztél inkább haza, mert ha nincs barátnő, aki pucoljon utánad, akkor legalább az anyád legyen ott, vagy más okokból, nem találtál hirtelen jó albérletet, akarsz egy évet amíg összeszedsz valami megtakarítást vagy ilyesmi.
2023. dec. 29. 10:10
 5/21 A kérdező kommentje:

1 - Tervezek lakást venni 1-2 éven belül.

Ha addig lesz egy barátnőm akinek nincs és nekem nem felel meg, hogy mindig ő jön át, és elvárom a lakást, akkor meg én leszek a f*sz, hogy nekem milyen elvárásaim vannak szegény csajtól. :'D Fordítva meg egy természetes dolognak veszik egyes nők, hogy kuka az a csávó akinek nincs 25-30 évesen lakása, amit amúgy neki is az anyjáék vettek sok esetben (25-30 éves emberekről beszélek). Ha saját erőből kellett volna megvenni, akkor jó, ha 40 éves korára sikerül venni vidéken egy panelt, azt is teljesen hitelre. A kettős mérce azért rendesen játszik egyeseknél.

Egyébként ilyen erőből szűrhetek én is, hogy nettó 560 ezres fizetés alatt nem állok le nővel, mert csak azt várom el, amit én is tudok adni. Sose lenne barátnőm kb. :D

Nyilván szerencsére nem ilyen nőkből áll a felhozatal nagyja, legalábbis én még konkrétan nem is futottam bele ilyen csajba, de nem is tervezek. :D

2023. dec. 29. 10:18
 6/21 A kérdező kommentje:
4 - Alapvetően a saját lakás a cél, de lehet év elején eljövök egy céges lakásba, mert utálok otthon élni és havi 30 ezer forintomba kerülne. Önálló vagyok, a kapcsolatunkban is kivettem a részem a dolgokból, egyedül a mosást nem csináltam, de nem nagy kunszt 3 gombot megnyomni. Szóval nem csicskának kell egy nő.
2023. dec. 29. 10:22
 7/21 anonim ***** válasza:
7%

A suszter még a kaptafája. Arra célzok, hogy manapság nem nehéz olyan 30as nőt találni akinek nincs saját ingatlana.

Az én dolgom nehezebb. Nekem nem is akármilyen kecóm van szóval énis ugyanennyit elvárok a csajtól. Így szűröm ki az aranyásókat. Nem vagyok közvetlen és falat húzok. Emellett viszont mindennap igyekszem jól megjelenni mindenhol. Havonta beszerzek magamnak 2-3 drága márkás ruhadarabot. 😁 Páváskodok, megrebegtetem a színes tollaimat, de amint közeledni próbál az egyik fapofával otthagyom.

2023. dec. 29. 10:28
 8/21 A kérdező kommentje:
7 - A legtöbbnek valóban nincs, mégis olyanok is elvárják a férfitól. Igazából ez az ami idegesítőbb. Mert akinek van, az várja el, max egyedül marad vagy ha szerencséje van, akkor valaki felszedi. Viszont az, hogy olyan ember vár el dolgokat, amivel ő nem rendelkezik elég gáz. Mind férfiak, mind nők terén.
2023. dec. 29. 10:39
 9/21 anonim ***** válasza:
97%

Ez olyan, hogy itt anoniman mindenki azt mondja, baromi könnyű 600+-t keresni és itt mindenki annyit vagy többet keres, holott facebookon az állás kereső csoportokban is mindenki 350 átlag körül visz haza.

Az összes nő közt akit ismerek egy volt aki pénzre ment, de inkább cukros babaként húzott le mindenkit és hülyített egyszerre több pasit, a többiektől egy szó megjegyzést se hallottam a pasik anyagi helyzetéről és egyet se utasítottak el amiatt, mert nem keres "eleget". Ez is csak az itteniek agymenése.

2023. dec. 29. 10:43
 10/21 anonim ***** válasza:
Akkor igyekezz arra a körre koncentrálni. Annak sem könnyű akinek van. Egyből nem esik le a másik anyagi helyzete, ebből derülne ki igazán, miért is akar. Magamért vagy azért, hogy könnyebb legyen neki anyagilag. Másik, de lényegesebb szempont, hogy azért legyen veled valaki, hogy ne legyél egyedül, vagy azért számít az is, hogy mennyire működtök jól együtt.
2023. dec. 29. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!