Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj azzal, hogy ismerkedéskor a nőnek számít a férfi anyagi helyzete?
Szerintem azoknak baj, akik emiatt kirostálódnak sok nőnél. Ami amúgy érthető, hiszen nem mindenki tehet róla, hogy milyen az anyagi helyzete, mint tudjuk, sok munkahely, szakma hiába szép és jó és becsülendő, nem fizet túl jól, mérnök meg sikeres vállalkozó pedig ugyebár nem mindenki lehet. De aki megüti a "szintet", az szerintem nem is veszi észre, hogy amúgy szempont volt ez a nőnél.
Női oldalról meg persze az érthető, hogy ha családalapításban gondolkodik az illető hölgyemény, akkor nem szeretné a férje 200 nettós fizetésére alapozni a saját és gyerekük jövőjét, potenciálisan hitellel megspékelve, a mostani rezsi-mizériát meg nem is említve.
Csak akkor baj ha ezzel szelektál ismerkedéskor.
Feri 600 ezret keres
Attila 300
Géza 2 millió
És ebből azonnal ra ugrik Gézára.
Magyarországon csórónak lenni elég gyakori jelenség. Aki nem tud, vagy nem akar gazdag lenni, annak nyilván fáj ha a másik ilyen elvárásokat is támaszt. Nyilván azért mert nem tudja ezeket teljesíteni.
Ma egy átlag magyarnak, új autóhoz jutni, vagy lakást venni jobb helyen sajnos luxus.
(Tudom hogy egyeseknek nehéz bármit nem negatívan érteni. Nektek mondom. Teljesen jogos bármit elvárni a másiktól. Nem kívánom ezt elvenni tőletek.)
Ez így van, végeredmény számít, én is szarnék rá nagy ívben, ha a (nem létező) pénzem miatt lenne velem valami csúcskategóriás csaj. Az a lényeg használhatom, ő meg használhatja az én pénzem. Win-win.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!