Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj azzal, hogy ismerkedéskor a nőnek számít a férfi anyagi helyzete?
Önmagában nincs ezzel probléma, sőt, az értelmes ember természetesen felméri a másik anyagi helyzetét, még ha végső soron nem is az a döntő faktor párválasztáskor.
A probléma ott kezdődik, amikor valamelyik fél - tipikusan, de egyáltalán nem kizárólagosan a nő - úgy gondolja, a másik dolga őt eltartani, míg az ő hozzájárulása a kapcsolathoz nem több, mint az erősen használt nemi szerve, szája, segglyuka.
Nincs baj vele. A baj akkor van, ha a nő mégis szakít azzal, akinek jó az anyagi helyzete, mert akkor ezek szerint mégse csak az volt fontos? És ha az anyagival szakít, honnan tudja, hogy nem lett volna boldogabb egy szegényebb illetővel? Na, itt a gond. Támaszthatnak mindenféle feltételeket, csak utána ha azok teljesülése esetén is tönkremegy a kapcsolat, ne csodálkozzanak, és legfőképp ne siránkozzanak!
f32
Annak baj, akinek nincs pénze... nekem van, szóval nem panaszkodom :)
31/F
egyszer egy csaj azt mondta, ő nem nyomul a pénzes pasikra, de elege van abból, hogy ő tartsa el a faszit.
de olyat keres, akinek legalább annyi van, mint neki (nem veti fel a pénz)
és ebben akárhogy is, de egyet tudtam érteni.
19 kar, hogy itt nincs olyan gomb, hogy LOL
:D
eleg luzer lehet a haverod, ha csak 2M+ -szal tud csajozni.
BMW-je mar van? vagy valami mas kisfarokkompenzatora?
2000 korul 21 evesen kerestem 90e Ftot egyetemistakent, megis volt csajom, szexi es gyonyoru. 25 eves koromra elertem az 1M/hot, azota ez csak feljebb ment, most 3-4M/ho kozott lehet, DE(!) soha eszembe nem jutott pénzzel csajozni, mert szerintem lúzerség. soha fel nem hoztam egy randin, az oltozekemen es az automon sem latszott, egy 10+ eves nem luxus autoval jartam/jarok es ugyanabban az egyetemi alberletben laktam sokaig es lass csodat, a legtobb csajt sikerult kidumaljam a bugyijabol.
es nem, egyiket sem kellett kitartani, nem vittem egyiket se dubaiba, siman csak meg kellett oket d*gni alaposan es ereztetni veluk, hogy kellenek. ez meg nagyjabol keves penzbe kerul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!