Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire számít egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire számít egy férfi anyagi helyzete vagy csak az itteni incelek tolják túl?

Figyelt kérdés
Mondjuk én 30 éves vagyok, keresek havonta nettó 560e forintot, saját autóm van, de nincs lakásom és otthon élek jelenleg (pár hónapja mentem szét a barátnőmmel akivel együtt éltem albérletben). Ez a legtöbb női szűrőn nem megy át vagy csak az incelek gondolják h nem elég?
2023. dec. 29. 09:43
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

9 - Nekem ez a fizetés is jó pár évbe telt. Mondjuk most csinálom a diplomámat, utána magasabb lesz. Én az aljáról kezdtem és onnan mentem fel üzemvezető helyettesig, ez az utolsó pozíció, amit be lehet tölteni diploma nélkül, ezért épp most csinálok egy mérnökit.

Nekem pl. sose volt szempont egy nő keresete, de amikor érzem, hogy leakar húzni akkor instant pattintom. Egy ilyen volt az elmúlt két évben, aki szinte pont fele annyit keresett mint én, de cserébe mindent akart. A többi korrekt volt.

2023. dec. 29. 10:47
 12/21 anonim ***** válasza:
92%
Nekem átlagfizum volt mindig kb úgy, mint a kérdezőnek. Kicsivel kerestem jobban,mint az átlag de nem szembetűnően. Cég válogatja. A lakással qrvanagy mázlim volt, mert új és most duplaannyit ér a hitelem szinte 0. Ha valakinek ez még az van az is csak felszín. Nem látod mennyi a hitele. 600 mellett is lehet nyomorogni. Amellett arra alapozni, hogy a jólfizető állása hosszabb távon megmarad nettó baromság. Én mindig levédtem magam. Egy átlagfizuból sem jelentene gondot egy elromlott mosógépcsere, ha nem lenne semmi megtakarításom átlagfizu mellett. A hitelt is okosan kell felvenni.
2023. dec. 29. 10:53
 13/21 anonim ***** válasza:
30%
Csak az incelek hülyesége. A nők csak személyiség alapján szelektálnak. Nem számít a külső meg a pénz meg a diploma megléte.
2023. dec. 29. 11:10
 14/21 A kérdező kommentje:
Azért a külső számít, nekem se kéne egy dagadt nő, egyszerűen nem vonz. A képzettség se rossz, ha magas, mert jóval kényelmesebb életet ad. Fizikai munka számomra már felejtős lenne kb., pedig azzal kezdtem és sose gondoltam volna, hogy ki tudok törni belőle ilyen hamar. Inkább tanulok, csak legyen kényelmes életem. Szerintem ez egy reális elvárás egy nőtől és egy férfitól is a másik felé
2023. dec. 29. 11:13
 15/21 anonim ***** válasza:
91%
A külső is számít persze, de amit az itteni incelek írkálnak erről (is) az baromság. Ezeket az állítólagos női elvárásokat, meg a rajtengedélyeket is ezek találták ki. Nyilván azért legyen valamennyi fizuja a pasinak, meg végzettsége is. Senki sem vár el extra magas pénzeket, meg azért számít a személyiség is, hiába keres valaki mondjuk melósként millán felül, ha közben meg egy primitív bunkó aki kvázi be van oltva a kultúra ellen.
2023. dec. 29. 12:12
 16/21 anonim ***** válasza:

Nalam nem volt ez elvaras soha.

Majd szepen ketten osszehozzuk a lakast es a tobbit.

Eleg jol keresek szoval van egy jelentosebb megtakaritasom. Oke van benne par milla ami orokseg volt de ez meg nem eleg oneronek a fizetesem melle.

Babavarot vagy csokot nem akarok felvenni. Csak sima lakashitelt.

Szoval ha a pasinak annyi van mint nekem akkor mar nyereo. De ha nincs az sem gond ha latom h szorgalmas ambiciozus es tesz a joboert.

2023. dec. 29. 13:22
 17/21 anonim ***** válasza:
51%
Sose kezdenek olyan ferfival aki a szuleivel el
2023. dec. 29. 15:33
 18/21 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem itt a neten nagy a szája mindenkinek!

Nézd meg a Tescót, Aldit, Lidl-t, rengeteg igen csinos lány dolgozik ezeken a helyeken, és ott a fizetés bizony nem 6K nettó, de még 5, sőt 4 sem, és sok műszak. Ha ők nem örököltek, akkor nekik sincs saját lakás többnyire.

Ez csak egy kiemelt példa volt, van egy csomó más munkakör, ahol teljesen átlagos lányok dolgoznak, és biztos, hogy nem keresnek 3-4K-nál többet, de sok még annyit sem.

Szóval ha az a női elv, hogy "amennyit én tudok, annyit tudjon a férfi is", akkor bőven van egy csomó olyan nő, akinél nem elvárás se a tehermentes saját ház, se az 1M fizetés.....

Mondom, itt neten mindenki sokat keres, mindenki önállóan vett lakást segítség nélkül 2 hét spórolással, stb.....ne hidd el ennek a felét se!

2023. dec. 29. 17:21
 19/21 anonim ***** válasza:

Hát 27 évesen tutkó nem saját, de ha az összes alkalmazottra valaki ilyen véleménnyel lenne, akkor elkéne gondolkodni ki állít ilyet. Valószínű egy albérletben nyomorgó megkeseredett valaki. Nem egy olyas valaki aki önerőből hozott össze 30 év felett saját lakást. Persze senkinek semmi köze hozzá kinek mi hogyan és az adásvételi szerződést sem lebegtetem senki orra alá, de amiatt, mert neked rosszabbul megy, ennyire elképzelhetettlen, hogy más kemény munkával összehozta magának? Nekem 10 év kellett hozzá, de az kőkemény spórolás mellett. Kicsit szánom az ilyet..

Decsak egy kicsit, aztán hamar túllépek rajta, mert a rákot nem érdekli.

2023. dec. 29. 18:11
 20/21 anonim ***** válasza:
41%

"de ha az összes alkalmazottra valaki ilyen véleménnyel lenne"

*Az összes alkalmazottról.....Így van ez a mondat helyesen a magyar helyesírás szabályai szerint. A 27 év alatt ezt mondjuk nem sikerült megtanulni ezek szerint, úgy látszik.

2023. dec. 29. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!