Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire számít egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire számít egy férfi anyagi helyzete vagy csak az itteni incelek tolják túl?

Figyelt kérdés
Mondjuk én 30 éves vagyok, keresek havonta nettó 560e forintot, saját autóm van, de nincs lakásom és otthon élek jelenleg (pár hónapja mentem szét a barátnőmmel akivel együtt éltem albérletben). Ez a legtöbb női szűrőn nem megy át vagy csak az incelek gondolják h nem elég?
2023. dec. 29. 09:43
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
0%

35 vagyok. A lényeg úgy látom nem ment át, vagy ezzel a benyögéssel próbálsz provokálni. Remélem ennyi idősen legalább egy vályog házra összeszedsz valamennyit, valamelyik borsodi faluban. 😂

Nekem újépítésű lakóparki lakásom van. Még mielőtt vályogházaznál! Erről te inkább ne is álmodj!

szia! Boldog új esztendőt! 🤣

2023. dec. 29. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!