Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek gáz ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha egy férfi nézi a nő anyagi helyzetét is?

Figyelt kérdés
Pl. van egy mérnök, kögazdász, orvos férfi aki mondjuk 500e-1m forint között keres és nem akar leállni egy bolti eladó, benzinkutas, adminisztrátor csajjal, mert az nem az ő szintje anyagilag és messze is van tőle.
2024. jan. 8. 11:04
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
97%
Nem gáz, mindenki azt néz, amit akar. Nem szégyen, ha vannak preferenciáid a társkeresés során.
2024. jan. 8. 11:10
 2/56 anonim ***** válasza:
96%

Nem gáz, sőt. Szerintem kifejezetten pozitív, ha egy férfi nemcsak arcberendezés és seggméret alapján választ párt, hanem számba vesz egyéb tényezőket is.

Egyébként a környezetemet elnézve pedig az igazán magas státuszú férfiak hasonlóan kvalifikált nőket vettek el. Sztárprogramozó a főorvossal, ügyvéd az ügyvéddel, mérnök az egyetemi tanárral, mérnök a mérnökkel stb.

2024. jan. 8. 11:10
 3/56 anonim ***** válasza:
94%
Nem gáz, mindenki azt néz a másikon, amit csak szeretne.
2024. jan. 8. 11:12
 4/56 anonim ***** válasza:
91%

Legalább vannak igényei. Lehetne ennél több is, de jobb, mint a semmi.

A halálom az, amikor valakinek kb mindegy, csak a másiknak is legyen mindegy elven megy

2024. jan. 8. 11:19
 5/56 anonim ***** válasza:
83%
Ez a téma valami perverzió nálad? Majdnem mindennap kiírsz ugyanilyen kérdést. Nem, senkit nem érdekel, hogy a gazdag fószer mi alapján választ párt. Nem kell tőlünk engedélyt kérnie hozzá.
2024. jan. 8. 11:22
 6/56 anonim ***** válasza:
75%
Ezt miért írod ki ennyiszer? Azzal jössz össze doktor úr akivel akarsz, kutyipszot se érdekli.
2024. jan. 8. 11:26
 7/56 anonim ***** válasza:
64%
Elnézést doktor úr de ön prefenciálisan megrögönyözött kérdéskiíró. Egy orvosnak nem gyakorin kellene kiírni kérdéseket kb 100x hanem tanulni kéne. Ezért haltam meg mert ön műtét közbe a gyakorit bámulgatta... :X
2024. jan. 8. 11:28
 8/56 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lassan a flenőt tpárkapcoslatok kategóriát át kéne helyenzi a pénzügyek kategóriába, merthogy itt párkapcsolatról alig, de pénzről folyamatosan szó van:D

Természetesen nézheti, nincs ebben semmi, azon kívül, hogy mindenki azt néz amit akar igazából fontos is a jövő tervezhetőségét szem előtt tartani.

2024. jan. 8. 11:29
 9/56 A kérdező kommentje:
Nem orvos vagyok, hanem mérnök, szóval nem az vagyok akire gondoltok. Most regisztráltam reggel az oldalra. Épp egy ilyen szituban vagyok, ezért kérdeztem meg a véleményeteket.
2024. jan. 8. 11:29
 10/56 anonim ***** válasza:
10%
Én is orvos vagyok 1. Éves mégis van időm gyakorizni. De mindegy.. butaságokat írsz ki..
2024. jan. 8. 11:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!