Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek gáz ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha egy férfi nézi a nő anyagi helyzetét is?

Figyelt kérdés
Pl. van egy mérnök, kögazdász, orvos férfi aki mondjuk 500e-1m forint között keres és nem akar leállni egy bolti eladó, benzinkutas, adminisztrátor csajjal, mert az nem az ő szintje anyagilag és messze is van tőle.
2024. jan. 8. 11:04
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
80%

Zárszónak még annyit:

Minden ember messze kerülje el azokat az embereket akik anyagiak miatt osztályozzák az embereket.

Ezek az emberek érdek emberek és nem alkalmasak olyan kapcsolatra ami jóban-rosszban. Ráadásul ami a legnagyobb hibájuk, hogy korrumpálhatóak.

Kivétel nélkül. És a bajban sehol nincsenek. Sehol.

A pénzközpontú embereke egyike sem tart ki bajban a társa mellett, és csak saját maga érdekét nézi egy emberi kapcsolatnál és bármikor ha úgy adódik simán elárulja a társát: pénzért.

Ezért legyetek óvatosak, és sose pénz alapján válasszatok partnert, és lehetőleg a pénzcentrikus/éhes emberektől óvakodjatok.

2024. jan. 8. 12:00
 22/56 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem az az első szempont nálam. Diplomás 29 éves férfi vagyok. Az elvem, nálam az ha valaki pl egy eladó de igenis akarja magát képezni, tesz érte hogy legyen jövője de nehezen megy neki mert pl egyedül lakik, mellette intelligens, kedves és pont az esetem, nyilván bejön. Miutan megláttam őt, többször jártam be a boltba és elkezdtünk beszélgetni majd mindenre rátojva, elhívtam egy randira. Ma már a feleségem. :)
2024. jan. 8. 12:03
 23/56 anonim ***** válasza:
56%
Doktor. K.! Kérem ne írjon ki kérdést mert ön hülye!
2024. jan. 8. 12:07
 24/56 anonim ***** válasza:
56%
Doktor úr! Amiért hagyott engem meghalni a gyakori miatt, most feltámadok és bosszútállok!!
2024. jan. 8. 12:08
 25/56 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy valaki tanult egyetemen egy plusz pont, mert több mint valószínű, hogy a szakmájában érti a dolgát és egyszerűen tanult, iskolázott.

Viszont egyáltalán nem biztos, hogy okos is az élet más területein, sőt még az se, hogy az EQ szintje kielégítő lenne.

Nagyon sokat nyom a latba a családi közeg, társaság körülötte, micsoda/kicsoda befolyásolja.

Természetesen ez ugyanúgy érvényes érettségivel/szakmával vagy akár 8 osztályosra is.

Mindig vannak kivételek.

Nem tuti fix, hogy a boldogságot hasonló státuszú ember mellett találja meg valaki.

Persze mindenki rendelkezik az élete felett.

Csak az a durva amikor pénzben mérik egymást az emberek.

Sok esetben egy tanárnak már nincs lehetősége ügyvédnél pedig mindkettőnek diplomája van.

Még azt érti az ember, hogy pl. katonának, pincérnek, vagy orvosnak nem ad esélyt, vagy adott már és többet nem kér belőle inkább, merthát az együtt töltött idő kevés (lehet).

Azt is, hogy 8 osztályos nem rúg labdába iskolázottnál

(Bár nem is mozognak egyforma körökben).

Dehogy valaki a fizetést nézi rögtön szerintem gáz. Főleg a mai világban, mert nagyon bizonytalan a helyzet, lehet egykettőre lenn-fenn bárki.

Ráadásul attól, hogy valakinek az egzisztencia rendben van nem tudja senki, hogy nem-e szereti szórni a pénzt jó pár fölösleges dologra, vagy fordítva nem-e zsugori, félti a pénzt.

Úgyhogy oké tényleg mindenki el tudja dönteni, hogy kivel kezd ki, kivel marad, de na ne gondolja, hogy a hasonló/egyforma egzisztencia/gondolkodásmód garancia a boldog életre, mert sajnos nem az.

Bárcsak úgy lenne, bárcsak.

2024. jan. 8. 12:12
 26/56 anonim ***** válasza:
58%
Szia. Remélem nem gond ha tegeződünk. Nem nem probléma, de én amellett vagyok hogy a szeretetet nem anyagi helyzet fogja meghatározni. Nyílván egy orvos nem fog leállni egy takarítóval, eladóval mert ég és föld a különbség. Ha te nagyobb preferenciával tartod magad azzal abszolút semmi baj nincs. Találsz a saját végzettséged és kereseteddel magadnak valót. De a pénz az pénz ez csak egy tárgy. Én fodrászként dolgozom mint magánvállalkozó, havi 500-1 millió megvan kb. De nem egy egetrengető felsőbbrendű végzettség mint a tiéd. Így összejönnél velem?
2024. jan. 8. 12:13
 27/56 anonim ***** válasza:
0%

Nem értitek, hogy nem pénzben méri az embereket, csak ÖSSZEJÖNNI nem akar akárkivel. Én pl nem külső alapján határozom meg az emberek értékét, de attól még nem jövök össze olyannal, aki nem tetszik. És nem gondolom értéktelennek, kevesebbnek, rossznak, selejtesnek, aki nem tetszik csak NEKEM nem felel meg.

Ezt vajon valahogy sikerül megérteni???

2024. jan. 8. 12:18
 28/56 anonim ***** válasza:
70%

Milyen világot élnénk ha csak az IQ szerint élnénk... ja hogy úgy élünk 😆

Én az érzelmi intelligencia mellett vagyok.

Bár nekem is mérnöki diplomám van. Barátnőmnek jóval kisebb a végzettsége de nem keres rosszul.

Na most. Hazaérek a szerető barátnőmhöz akivel el tudok lazullni, nem kell vele a bonyodalmas beszélgetés. Nagyon szeret engem, finom ebéddel vár haza, megmasszíroz, puszillgat állandóan, ennyi.. nekem ez mindennél többet ér

2024. jan. 8. 12:21
 29/56 anonim ***** válasza:
45%
Doktor mérnök, bolond maga
2024. jan. 8. 12:23
 30/56 anonim ***** válasza:
71%
Nem lehetsz egy huánmigel ha pénzben méred a szeretete haver kula
2024. jan. 8. 12:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!