Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha egy férfi nézi a nő anyagi helyzetét is?
11- Akkor ne hidd el, nem érdekel az e fajta véleményed. Leírtam, hogy miért írtam ki a kérdést, ez nem elég neked? :D
Részletezem: Én keresek havi nettó 600e forintot és a csaj aki írogat, kb a felét se. Rossz ember vagyok e hogy ezt is nézem? :D
Igen. Magával az emberrel van probléma aki igy tekint a másik emberre.
Sosem tettem, sosem tenném, és sosem fogom tenni.
Számomra egy melós ugyan olyan értékes mint másnak egy cégvezető szuper mágnás.
Nem a pénz a domináns az emberi kapcsolatban két ember között. Vagy ahol ez dominál, ott semmi más nincs mint érdek. Szeretet még nyomokban sem.
"Számomra egy melós ugyan olyan értékes mint másnak egy cégvezető szuper mágnás."
Ez nagyon szívet melengető, de ettől még nem jönnél össze te sem akárkivel. Azt kellene felfogni, hogy a párkapcsolat nem esélyegyenlőségi bizottság meg jótékonysági intézmény.
Ugyanannyit ér egy putris cigány élete, mint az enyém? IGEN, őszintén ezt gondolom. Összejönnék vele? Az életben soha. Na ennyi a megfejtés.
13 És akkor sem dominált sosem-mert hogy saját példa, nem a szavakkal dobálózás:
Cégvezetőként melós embert választani, úgy hogy "szerencsétlen" nem tudta, hogy mit tudok, mi van, mert számára egyszerű alkalmazottka voltam.
Idő volt mire kiderült előtte, mire hagytam, hogy kiderüljön előtte miről is van szó. Én minden embernek hagyom, hogy ostobának nézzen, és lenézzen, és az a kevés ember aki emberségből jelesre vizsgázott, annak mutattam meg a valóságot.
Rég volt. Tán igaz sem volt..vagy mégis?:D
16+ Az illető 26 éve a férjem, és akkor is a férjem volt, amikor a cég befejeződött, és a lehető legnagyobb nehézségben is ott állt mellettem és mögöttem, amikor minden ember hanyatt homlok megfutamodott volna a nehézség láttán menteni a bőrét.
Hát ezért mondom mindig, hogy a pénz semmit nem jelent egy kapcsolatban. Mindig az ember a lényeg.
14
"Ha igen, akkor leállnál olyan pasival aki fele annyit keres mint te?"
Havi szinten több mint 5x-ét kerestem az akkor még nem férjemnek.
Jól van, értjük 2,5 pipás, te akárkivel leállsz. Na, a többségünk nem így van ezzel.
És ennek semmi köze az emberi értékhez. Értékesnek tartom a nőket, a gyerekeket, az öregeket, a buddhista szerzeteseket, az aszexuális és a homoszexuális férfiakat és még sorolhatnám. De ettől még nem jövök össze velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!