Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha egy férfi nézi a nő anyagi helyzetét is?
#27:
"mondjuk 500e-1m forint között keres és nem akar leállni egy bolti eladó, benzinkutas, adminisztrátor csajjal, mert az nem az ő szintje anyagilag és messze is van tőle."
Odatette világosan, hogy a pénz is közrejátszik. Bár senki az égvilágon nem írta neki, nem parancsolta meg, hogy de jöjjön össze a bolti eladónővel.
Még ő magának se parancsolhatja meg, mert ha szerelmes lenne belé akkor úgyis az lenne!
Aztán majd eldöntené, hogy vele lenne, vagy se.
31
Igen, és?
Nálam meg a külső közrejátszik, de ettől még nem gondolom azt, hogy a nekem nem tetsző emberek kevesebbet érnek. A kérdezőnek sem kellene mindenféle random gondolatot tulajdonítani, amit nem mondott.
#27:
Olvasd már el a #25-os kommentem, de rendesen.
Többes számban írtam, hogy az a baj HA a pénzt nézik az emberek nemre való tekintet nélkül!
Viszont az ő életük, ő döntésük.
Miért vagy kiakadva azon, hogy mások szerint a kérdező (& hozzá hasonló mentalitású emberek) felszínes ha te nem vagy az? Nem kéne felvenni azt az inget amit nem neked dobtak!
Neked is megvan a véleményed meg másnak is.
Kérdést tett fel és mindenki leírja mit gondol.
Miért kell beleállni az emberekbe akik veled nem értenek veled?
Mi az, hogy a 2,5 pontos bárkivel leáll? Leírta, hogy az embert nézi! Az mióta bárkivel egyenlő? Inkább válaszolj a kérdésre, nem mást fikázni kéne fölöslegesen!
Úgy csináltok, mintha a nőket nem érdekelné a pénz. Most fordított esetben meg ekkora baj? A nők több csávót szórnak ki az alacsony kereset miatt mint a férfiak és ott kb ez elfogadott, alap dolog. Ha valaki betámadja emiatt őket, akkor meg incel.
Férfiként érjük be egy csóró, lúzer nővel aki még saját magát is alig bírja eltartani vagy mi?
Nekem kicsit furcsa ez a megjegyzésed: "mondjuk 500e-1m forint között keres és nem akar leállni egy bolti eladó, benzinkutas, adminisztrátor csajjal, mert az nem az ő szintje anyagilag és messze is van tőle." Úgy tűnik, mint ha számodra csak az anyagi különbség lenne fontos, semmi más, így a szociokulturális, képzettség- és műveltségbeli nem számítana. Hozzáillő partnert keresve, egy csomag részeként természetesnek tartom, ha egy férfi számára szempont egy nő anyagi helyzete (is), de önmagában csak ettől függővé tenni a kapcsolatot számomra túlzottan anyagias szemléletre utal, és nem feltétlenül vezet boldog, kiegyensúlyozott kapcsolathoz.
Én kutatóorvosként, több évtizedes tapasztalattal bőven az általad megjelölt intervallum felett keresek, de míg anyagilag maximum olyan elvárást támasztok egy potenciális partner irányába, hogy az életszínvonalunk összeegyeztethető legyen, és ne kritizálja az anyagi döntéseimet, addig elengedhetetlennek tartom, hogy érzelmileg, szellemileg, és intellektuálisan partner legyen.
Csak hogy perspektívába helyezzem az általad keresett havi 600 000 forintot: nagyságrendileg ennyi a lányom havi tandíja a Britannicában. Ennek ellenére, ha találkoznék valakivel, akihez újra vonzódni tudnék a férjem halála után, nem ezt tartanám meghatározó szempontnak, és az általad korábban feltett kérdésre válaszolva: habozás nélkül összejönnék olyan férfival, aki feleannyit keres, mint én, ha minden más stimmelne, sőt olyannal is, aki még annyit sem.
Ugyanakkor megértem, hogy ellentétben velem, Te még a családalapítás előtt állsz, és sok szempontot kell mérlegelned, ideértve az anyagiakat is. Ugyanakkor fontos lenne, hogy figyelj arra, hogy ne más, kulcsfontosságú szempontokat háttérbe szorítva csak erre koncentrálj.
33
Nyugi má' :D
Nekem full mindegy, hogy random idegenek mit gondolnak vagy nem gondolnak akár rólam. Csak beszélgetünk, szeretnék rámutatni az álláspontod hibás voltára.
Tehát ha valakinek fontos a leendő párja anyagi helyzete az szerinted anyagias. Oké. Ezek szerint ha valakinek számít a leendő párja külseje az felszínes, ugye?
Nem! Már 2000szer lelett írva. Mindenki néz amit akar...gondja a baj.
N 31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!