Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még lovagias férfiak, vagy már mind elkelt?
Kedves 70-es, rádhagyom, hogy nem érted: nem az alapján keres, amit kérdésként leírt. A Wartburgos példám jól megvilágítja ezt, olvasd el (csak ha akarod) akkor talán megérted.
Sem veled, sem a kérdezővel semmi bajom, újra közlöm, nem kötekszem, és nem kukacoskodom, de zavar a valóság elhallgatása, és más irreleváns tényezők előtérbe tolása. Ez nem a kérdező személyének szól, a személyét nem érinti, a gondolkodásmódot érinti.
Tuti tök rendes, normális csajszi az illető, csak éppen nem a valós keresési okát adta meg a kérdésnél, amit később be is ismert. Ezzel sincs baj, hiszen beismerte, és ez jó, és üdvözlendő.
Szép napot mindenkinek. Peace!
ui: tuti van olyan pasi, akit VALÓBAN keres. Kitartást kívánok a kérdezőnek a megtalálásában.
Barito, olyan jó lenne, ha valami lukat lehetne törni az elméden és besüthetne a fény. Borzasztóan beszűkült a gondolkodásod.
Nem hallgattam el semmit, teszek még egy próbát: a meglévő fizikai vonzalom egy halmaz. A lovagiasság (most nálam a kérdésben ugye ez van) egy másik halmaz.
A meglévő fizikai vonzalom halmazán BELÜL van a lovagiasság vagyis olyan embert keresek, aki a belső halmaz részét alkotja. Nem állok meg a külső halmaznál. Felfoghatatlan, hogy miért gondolod ördögtől valónak, ha a nők olyan férfiakkal akarnak családot alapítani, aki TETSZIK NEKIK KÜLSŐRE. Ha a külső nem számítana, akkor jogosan feltehetném a kérdést, hogy te pl. miért nem 80 és 90 év közötti férfiak közül keresel párt, biztos lenne sok közös vonás, meglenne az összhang stb. Nyilván ekkora őrültséget senki nem ró fel a másiknak, mert rajtad kívül mindenki tudja, hogy a fizikai vonzalmat tárgyalni sem kell, az az alaphalmaz, vagy mondhatnám a piramis alapja, a következő szint a belső tulajdonság. Ha ezt sem bírod felfogni, akkor részvétem minden nőnek, akit átversz azzal, hogy te intellektuális vagy. Nem tudom, hogy ki bántott, de tegyél valamit, hogy ne legyen maradandó a károsodás.
"A meglévő fizikai vonzalom halmazán BELÜL van a lovagiasság vagyis olyan embert keresek, aki a belső halmaz részét alkotja. Nem állok meg a külső halmaznál. Felfoghatatlan, hogy miért gondolod ördögtől valónak, ha a nők olyan férfiakkal akarnak családot alapítani, aki TETSZIK NEKIK KÜLSŐRE."
Ugyanarról beszélünk! Ezt mondtam végig. Ugyanarról beszéltünk mindvégig, teljesen egyetértünk ebben a dologban, de én nem erről beszéltem, ezt nem érted még most sem. Nem érted, hogy a kérdést így kellett volna kiírnod, ha tisztességesen akarod kiírni:
"Léteznek még lovagias férfiak, akik olyan külsővel rendelkeznek, akikhez vonzódni tudok, vagy már mind elkelt?
Olyan férfi, aki számomra vonzó külsővel bír, aki védelmezi és tenyerén hordozza a szerelmét, kiáll mellette, nem sajnál tőle semmit. Az életkora pedig 30-50 év között van."
Olvasd vissza a Wartburgos példámat. A BUTA férfiak számára megtévesztő a kérdésed (ha evidenciának mondod, akkor szándékos) lényeg elhallgatás van benne.
A kérdésed, ha a lényeget (hogy számodra külsőleg is vonzó legyen) kihagyod, nem mellékesként tűnteted fel, hanem egyenesen elhallgatod, az nem jó.
Egy példa:
Elmész egy állás interjúra, ahol ügyes, talpraesett lányokat keresnek kávézóba pultosnak. Te ügyes, és talpraesett vagy rendelkezel a szükséges végzettséggel.
DE NEM VESZNEK FEL, holott elismerték, hogy 100%-ban megfelelsz a kiírt elvárásoknak. Rákérdezel, miért utasítanak el, ha totál megfelelő vagy.
A válasz ez: mi nagymellű lányt keresünk, 120-as mellbőséggel.
Érted már mi a probléma? Nekik evidens lehetett, mivel tudták, hogy eleve bögyöst akarnak, de ezt nem írták bele, és azt is tudták, ha ez (ami a lényeg számukra) nincs meg a jelentkezőben, akkor hiába van meg minden amit viszont írtak, elhajtják.
Nem ördögtól való, ha nagy mellű nőt keresnek pultosnak, aki ügyes, talpra esett, de az már baj, ha nem a valós, fő keresési preferenciájukat adják meg, így becsapva, és áltatva minden olyan jelentkezőt, akik nem tudják, hogy nem felelnek meg a nem közölt igényeknek.
Éppen ezért ne csodálkozz, és ne panaszkodj, ha számodra nem tetsző, de lovagias férfiak próbálkoznak nálad, (és a nemtetszésüket nyilvánítják ki az elutasításkor) hiszen, pont a lényeget hallgattad el.
Vagy a suliban a tanárod azt mondja, ha a 100 pontos dogából elérsz 80 pontot, átenged a vizsgán. Elérsz 85-öt és megbuksz. Jogosan háborodsz fel, hiszen nem erről volt szó. Erre közli a tanárod: csak a neki tetsző lányokat, akik elérik a 80 pontot engedi át. (csakhogy ezt így baxxta kimondani, becsapva ezzel téged)
Remélem már érted.
A buta, reménykedő, és tapasztalatlan, tudatlan férfiak miatt írtam ezeket neked, hogy ne verd át őket. Mondhatod, h az ő bajuk ha ilyenek, de a kérdésed ettől függetlenül nem tisztességes a másik oldallal szemben.
Kellemes napot kívánok neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!