Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még lovagias férfiak, vagy már mind elkelt?
2
Nem tudom, pajti, de a "tenyerén hordozza" meg a "nem sajnál tőle semmit" kifejezésekből nekem valahogy nem a kölcsönösség jön le. :D
5
Cserébe a nő is tudja ezt viszonozni. Ugyan úgy megtehet mindent a párjáért, kölcsönösen. Itt ha bárki, akár nő, akár férfi feltesz egy kérdést az igényei kapcsán, egyből neki szoktatok ugrani, nem is értem.
Nem sajnál semmit tőle az mit jelent? Azt, hogy eltartja a nőt kb? Abból már kevés van.
Előszőr is úgy kéne hozzáálni egy férfihoz, ahogy régi időkben álltak hozzájuk a nők és akkor talán meglennétek becsülve. Jelenleg egy háziállat nagyobb tiszteletnek (nemrég egy kérdésben ezt ti írtátok le) örvend a nők körében, mint egy férfi, aki mindent megtenne értük. Ezen kéne elgondolkodni, aztán akkor lehet beszélni ilyenekről, hogy kedvesség, megértés, tenyéren hordozás stb. :'D
9 - Ja, ezt én se értem, rusnya mind mint a pusztulat.
Volt ez a Kőzgazdag Fiatalok című műsor és ott volt ez a Kata Takach, 25 éves és úgy néz ki mint egy 50 éves nő, ocsmány és nem értem, hogy egy ilyen pénzes csávó mit lát ebben az elfben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!