Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek még lovagias férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még lovagias férfiak, vagy már mind elkelt?

Figyelt kérdés
Olyan férfi, aki védelmezi és tenyerén hordozza a szerelmét, kiáll mellette, nem sajnál tőle semmit. Az életkora pedig 30-50 év között van.

2023. dec. 30. 14:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 Barito ***** válasza:
50%
Kedves kérdező, persze hogy vannak, mindig is voltak és mindig is lesznek. Én csak a problémád valódi okára világítottam rá. És nem kötekedésből, meg jól beolvasok alapon, hanem kizárólg segítség céljából.
2024. jan. 9. 10:31
 62/74 A kérdező kommentje:
Teljesen el vagy veszve a saját elmédben, Barito.
2024. jan. 9. 11:31
 63/74 Barito ***** válasza:
50%
Értem én, hogy nem tetszik amiket írtam.
2024. jan. 9. 11:33
 64/74 anonim ***** válasza:
100%

"

A kérdésnek semmi értelme, mert VANNAK olyanok amilyeneket kérdez, de mit számít ha a NEKI nem tetszik az olyan belsővel rendelkező ember?"

Mint ahogy te magad is írtad, vannak jóképű jófiúk is. Tehát akkor a kérdező kérdésére a válasz: IGEN!

A többi senkit nem érdekel, lehet tovább tolni a biciklit.

Egyébként meg ahogy a kérdező is írta, nem te döntöd el hogy neki ki jóképű és ki nem, ahogy azt se hogy ki kinek ad esélyt.

Tudom, tudom szeretted volna megosztani velünk a banatodat hogy mi gonosz nők az átlagos vagy csúnya pasiknak galád módon nem adunk esélyt, csak épp ennek a kérdésnek kvra semmi köze hozzá. Nem baj, majd legközelebb. :(

2024. jan. 9. 17:48
 65/74 Barito ***** válasza:
0%

Látom kedves 64-es válaszoló, te sem érted mit írtam.

"Egyébként meg ahogy a kérdező is írta, nem te döntöd el hogy neki ki jóképű és ki nem, ahogy azt se hogy ki kinek ad esélyt."

Miről vakerálsz? Hol "döntöttem" én el? Tán azt mondtam, márpedig neked bejön Pista?! Nem! Én azt írtam, HA nem jön be neki valaki, akkor mindegy milyen a belsője, és ha figyelmesebben olvastál volna, ő is elismerte, hogy ez IGAZ.

De ha a szubjektivizmusba megyünk (kekeckedés nélkül) és "mindenkinek más jön be" akkor amit írtam, hogy vannak jóképű jó fiúk is (ami igaz) nem számít, ha neki (!!!!) ők nem jóképűek, és akkor még mindig ott vagyunk, ahol eddig is.

Értem, hogy megerősítést kért, kapott is, tőlem is, de semmi haszna számára, ha úgy viszonyul a dolgokhoz ahogy...

Ezt értsd meg. Nem kötekszem, nem veszekszem.

2024. jan. 10. 08:22
 66/74 anonim ***** válasza:
100%
De értem, csak úgy gondolom nincs igazad. Ebbe bele se tudsz gondolni hogy esetleg rosszul gondolod, igaz?
2024. jan. 10. 08:36
 67/74 Barito ***** válasza:
50%
Ha és amennyiben hitelt érdemlően bizonyításra kerül, hogy tévedek, meghajolok az igazság előtt. Volt már erre példa. Sőt! Örülök, ha bebizonyítják ha esetleg tévedek, hiszen abból tanulok.
2024. jan. 10. 09:36
 68/74 anonim ***** válasza:
100%
Az volt a kérdés hogy van e ilyen pasi. Nem az hogy van e ilyen pasi azok között akik tetszenek is. Szóval felesleges a szájtépésed.
2024. jan. 10. 10:15
 69/74 Barito ***** válasza:
50%

Kedves előző, akkor sajnos nem érted a lényeget. (Szó szerint vetted a kérdést, és nem vágod ami mögötte van)

Valóban azt kérdezte, hogy van-e olyan fickó. Azonban az, hogy van, még nem biztos, hogy el is fogadja CSAK MERT olyanok.

Ráadásul a kérdező írásait sem olvastad el (figyelmesen) ugyanis közölte (és ebben igazat is adok neki) hogy csak az játszik aki tetszik is neki az ilyen belső tulajdonságokkal rendelkezők közül. De még ha nem is közölte volna, akkor is ez a lényeg.

Olyan, mintha azt kérdezte volna, hogy van-e olyan munkahely, ami 1 km-es távolságra van tőle. Erre válaszoltam, hogy (számára) hiába van, ha elutasítja más (általa nem közölt) ok miatt.

Ha van egy 140 nettós 6 órás állás, tőle 1 km-re, és még fel is vennék, neki nem kell mert kevés a 140. Akkor van számára értelme, hogy van 1km-es körzetben ilyen állás? Vagy van 3 is, 140 nettós, 150 nettós, 170 nettós. Egyik sem fog játszani, az előbb említett okból. Ha neki 300 nettóra van szüksége, igénye, nem is megy a 170-esre sem, hiába 1 km-re van, amit állítása szerint keres.

Summa summarum, elhallgatta a VALÓDI választási okát, és teljesen mást emelt ki, keresési céllal. (azzal magyarázva, hogy nem is kell a valódi okot szóba hozni, hiszen evidens)

2024. jan. 10. 11:00
 70/74 anonim ***** válasza:
100%
De nyilván olyan pasi is van aki megfelel az igényeinek és még rendes is ahogy szeretné. Szóval továbbra is az a véleményem hogy felesleges a ventillálásod.
2024. jan. 10. 11:11
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!