Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még lovagias férfiak, vagy már mind elkelt?
A többségük lovagol!
Hű, de poénos vagyok! :D
Persze, hogy léteznek ilyen férfiak, hiszen nekik szoktatok panaszkodni, hogy mennyi beteg férfivel találkoztok, és, hogy titeket egy férfi sem vesz komolyan. Aztán amikor meg találkoztok egy olyannal, aki komolyan vesz titeket, és egyértelműen kimondja, hogy mit szeretne tőletek, akkor egyszerűen csak ignoráljátok amit mondott nektek, mert még annyi sincs bennetek felnőt nő létetekre, hogy válaszoljatok.
Ezt csak azért írtam ki, hogy a 3-as válaszolónak igaza legyen.(Meg persze azért, mert tényleg így van!)
"Ez egyértelműen egy incel troll által kiírt kérdés."
egyértelmű? ha tudnád, hányan álmodoznak a mesebéli hercegről
13 - Rengetegen. A korosztályomban lévő jó csajok, azért nem keltek még el, mert nekik senki se tökéletes.
Ha van pénze, akkor nem izmos.
Ha izmos, akkor nincs pénze.
Ha tökéletes, de nincs lakása, akkor kuka.
Ha lakása van, de átlagos testalkatú, akkor is kuka. :'D
Hatalmas azon nők szűrése, akik tudják magukról, hogy jól néznek ki. Szóval ha láttok egy ilyen fiatal, 25-32 éves csajt egyedül, az legtöbbször ezek miatt a szűrők miatt van egyedül.
Érdekes, hogy sokaknak egyből kinyílt a bicska a zsebében. Az aranyásás egy üzlet, nem ilyen jellegű kapcsolatra gondoltam. Hasznos válasz nem nagyon érkezett. :D A szavazás az hasznos.
Szóval ti ismertek ilyen szingli férfiakat, akik nem 60 pluszosak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!