Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyek és mik azok "a nők elszállt igényei"?
Nem értek egyet hogy férfiak gyűlölködnek jobban, a nők is nagyon nagyon ügyesen gyűlölködnek ezen az oldalon. Attól hogy náluk nincs feketén fehéren kimondva hogy ütni kell a másik nemet, még nagyon ügyes feketeöves gyűlölködő nők vannak itt, akik mindenféle módon bántalmazni és leszólni próbálják a férfiakat. Vagy épp a jogaikat csorbítani a nők róvására, szándékosan. Annyi hogy ezek sokszor burkolt, indirekt, megfoghatatlan és sunyi módon történnek, amit könnyű letagadni vagy kiforgatni. Bár fut azért nyíltan is sokszor, verbális bántalmazás és társai.
Egyébként nem is értem miért várnánk mást, hát itt mindkét szélső oldal teljesen radikalizálva van egymás által, nem? Az lenne a csoda, ha nem itt robbanna minden nemek közötti feszültség, az életből is, meg az oldalról is.
Pl kapcsolaton belül az egyenlő elbíráláshoz való jogot. Sok nő elnézőbb a többi nővel ha ő követ el helytelen dolgot férfiak ellen, sőt elkezdi megideologizálni miért helyes. Fordított helyzetben pedig hatalmas férfiszidásba kezdenek, és a nő lesz az áldozat. Nem mindig, de láttam már ilyenre példát. És a hangnem és stílus is beszédes, amit megengednek maguknak. Ellenkező esetben sokszor már törölve lettek volna ezek a kommentek, a töredékéért is akár.
De ne vigyük el ilyen irányba. Ez a kérdés még mindig az elszállt női igényekről szól.
Vagy akár a szabad véleménynyilvánításhoz való jogot. Lásd beszólogatás, gyalázkodás, sorozatos lepontozás, amikor valaki a férfi szempontok mellett emel szót. És most nem az incelekre gondolok.
A női szempontokra ellenben közel sem szokott ennyi gyűlölet érkezni. Most még. Aztán ez idővel változhat, mert a radikalizálódás ugyanezt szüli csak a másik oldalon. Remélem ez az egész megmarad az oldalon, és nem ilyen lesz a jövőnk, mert az eléggé gyászos lenne.
Engem mindig lepontoznak a nők, bármit is írok...
Sárba akarnak döngölni, mert alacsony férfi vagyok és ezt fel is vállalom.
A magamfajtának szerintük udvariasan, reménytelenül kéne epekednem utánuk...
"Nem értek egyet hogy férfiak gyűlölködnek jobban, a nők is nagyon nagyon ügyesen gyűlölködnek ezen az oldalon. "
A nők nem írnak ki folyamatosan gyűlölködő, provoláló kérdéseket. Mint pl. ez is.
Nem-e? Láttam én már gyűlölködő női kérdést is, bár tény hogy ritkább mint az incel kérdések. Viszont attól hogy nem írnak kérdést, a legtöbb kérdésben ott lesz legalább 1-2 problémás, férfigyűlölő válaszoló, akiből süt a lenézés és rosszindulat, sovinizmus. Akit aztán ti gyakran ugyanúgy zöldre pontoztok, az egyetértés jeleként.
Aztán ez a kérdés is sokkal inkább egy nő által lett kiírva valószínűsíthetően, mivel idézőjelbe van rakva az elszállt igény. Vitaindító kérdés, direkt vitát és forgalmat provokálni. Hozzá se kellett szóljon kérdezőként már, ilyen szinten működik itt a megosztás.
És az ellentétes vélemény lepontozása, meg a kiforgatás is jóindulatú bizonyára, azt se itteni nők követik el. Csak úgy jön a semmiből, tudom tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!