Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyek és mik azok "a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyek és mik azok "a nők elszállt igényei"?

Figyelt kérdés
2023. dec. 28. 18:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/90 anonim ***** válasza:
16%
Rajtengedélyben foglaltak
2023. dec. 28. 18:04
 2/90 anonim ***** válasza:
57%
Én olyankor szoktam itt megkapni (a való életben általában azt mondják az ismerőseim, hogy így is a béka segge alatt hagyom a lécet), hogyha azt elvárom, hogy pl a házimunka menjen fele-fele arányban, ahogy a kiadások is, és hogy a közös jövő építését ő is vegye komolyan. Emellett, hogy ne egy szakadt gyári munkás legyen, legyen fejlődésre és előremenetelre lehetősége a munkájában. Én szeretném, hogy diplomás legyen, nekem is van 2, továbbá, hogy beszéljen idegennyelvet, én is 3 nyelven beszélek. Legyenek közös érdeklődési köreink, ne legyen folyamatosan otthonülős, nézzen is ki valahogy, tartsa rendbe magát és a környezetét.
2023. dec. 28. 18:06
 3/90 anonim ***** válasza:
73%
Provokativ kerdes.. gobdolon aki le irja arra ra mesz mint egy veszett kutya.
2023. dec. 28. 18:06
 4/90 anonim ***** válasza:
20%

2 de ellenszenves vagy 1 válaszod alapján azonnal.

Röviden a férfi ; jól nézzen ki , diploma , nyelvtudás , gazdag legyen , csicska legyen otthon is.

Csak a felszínes meg anyagias dolgok.

2023. dec. 28. 18:12
 5/90 anonim ***** válasza:
64%
4- az miért felszínes dolog,hogy valakinek diplomája van? A többség nem a piacon vette.
2023. dec. 28. 18:14
 6/90 anonim ***** válasza:
80%
Valóban nagyon el vannak szállva az igények, mert elvárnak olyan alap dolgokat mint a normális szexuális kultúra, egy minimális egzisztencia (pl tartsd el magad) és ne gyűlölködj a nők iránt és társa..
2023. dec. 28. 18:14
 7/90 anonim ***** válasza:
63%
6 hát igen...ilyen nagy eljárásaink vannak :/.
2023. dec. 28. 18:21
 8/90 anonim ***** válasza:
73%
#4 igen. Szerintem ezek fontosak. Cserébe én is tudom ezeket nyújtani. Mondjuk nem tudom miért lenne attól csicska bárki, hogy a saját otthonában ő maga is takarít, de biztos nagyon megalázó lehet, ha valaki egy egész napos munka után nem szolgál ki, úgy hogy ő is egész nap dolgozik.
2023. dec. 28. 18:21
 9/90 anonim ***** válasza:
58%

Mondjuk a #2-vel nem tudom mi a gond. Ha egyedül élsz akkor te csinálod a házimunka egészét, szóval az még felüdülés is, hogy megy 50-50be. Ahogy nyilván a kiadások is. Ha diplomás vagy meg alap egy idegen nyelv, de manapság már inkább a 2. Ami tekintve hogy az iskolában már megtanulsz egyet, szintén nem nagy dolog. Alap dolgokban meg a környezetére csak legyen már igényes az ember.

27F

2023. dec. 28. 18:24
 10/90 anonim ***** válasza:
54%

Tudom én, és nem is értem hogy nem szégyelli magát minden nő.. pedig az ilyen lehetetlen elvárások helyett inkább karolnátok fel olyan "férfiakat" akik csak nyígnak, hogy nem jutnak szexhez.. egy ideális világban így kellene működnie. 🤣

2023. dec. 28. 18:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!