Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyek és mik azok "a nők elszállt igényei"?
2-es igényei rendben lennének. Csak sajnos az őféle embereknek az igényei itt mindig kimerülnek, ezek a felsorolások soha de tényleg soha nem folytatódnak a belső kvalitások sorolásával, az erkölcsi, morális értékek igénylésével. Mindig csak a felszín, az anyagiak, diplomák, karrier, kereset, ennyi. Semmi valós emberi érték nem kell ezeknek a nőknek/férfiaknak.
2023. dec. 28. 18:27
Az igények nem konkrétak, de ha mégis azok mert centire, forintra meg vannak szabva, az esetek zömében akkor is jön egy elállási záradék hogy "megfelelsz a kritériumoknak valóban, de valahogy mégis máshogy képzeltem el a párom"
2023. dec. 28. 18:28
A 2-es féle nők olyan nőben mint az incelek férfiban. Más igények az igaz de csak a felszín, ebben közös a mentalitásuk.
2023. dec. 28. 18:29
Van egy olyan érzésem, hogy ha írt volna belső tulajdonságokat is akkor meg az lett volna a baj. Hogy álmodozzon csak, meg hogy ilyen nem létezik. Ha mégis akkor sorba állnak nála a nők stb stb..
Valljuk be, ide nem szabad leírni semmit mert valaki mindig megsértődik.
F
2023. dec. 28. 18:31
Senki nem mondta, hogy ez az összes elvaras. Ez csak az alap, amit 2-es felsorolt.
2023. dec. 28. 18:33
6, ha még csak ezek... Nekem olyanokra is lenne igényem, mint például tisztaság, ápoltság, IQ mellé EQ is annak minden "vonzatával", részvétel a házimunkában szó nélkül, nem pedig anődóga' felfogás, meg hasonlók. Úgy tűnik, megugorhatatlan. Ezzel + az általad felvetettekkel én már túl válogatósnak minősülök, akinek senki sem elég jó, és ne is csodálkozzak, ha egyedül vagyok, meg amúgy is mire fel akarok én ilyeneket, mikor errefelé minden házas vagy kapcsolatban élő nő megbékél ezek egyikének vagy akár mindegyikének hiányával.
2023. dec. 28. 18:35
#2 magához illő férfit keres, ami teljesen jogos! Egy 2 diplomás, 3 nyelven beszélő nő, persze hogy nem akar egy 8 általánost végzett, semmi nyelven megszólalni nem tudó szakadt, pocakos melóst.
Es ezzel nem a melósokat bántom, mert ők meg tökéletesek egy hasonló iskolázottságú nőnek. Fontos hogy mindenki a sajat szintjén keresgéljen, mert a túl nagy anyagi, vagy társadalmi különbség az sok konfliktust szülhet. Ez tapasztalat!
2023. dec. 28. 18:38
Azt hittem ezek olyan dolgok amik alapok még akkor is, hogyha nem a párkeresés a cél, hanem a mindennapi életben is. Azért egy felnőtt ember csak el tudja már magát látni és a környezetét rendben tudja tartani. Nehogy már levárás legyen az ápoltság.. meg az, hogy valaki ne legyen két agysejtes droid...
2023. dec. 28. 18:39
Az, hogy teljesítetted az igényeket, és mégsem kellesz nekik! :D
2023. dec. 28. 18:41
19
az, hogy normális végzettséged, munkád van, részt veszel az otthoni munkákban csak alap. ENnyi kevés a párkapcsolathoz.
2023. dec. 28. 18:49
Kapcsolódó kérdések: