Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyek és mik azok "a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyek és mik azok "a nők elszállt igényei"?

Figyelt kérdés
2023. dec. 28. 18:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/90 anonim ***** válasza:
26%
Kicsit túlzó általánosítás ez. Nyilván a múltban is voltak elvárások, de közel sem ennyire túlzóak és elszálltak, mint ami pontosan a jelenkorra érett be. A legjobb bizonyíték az, hogy sose volt ilyen magas az egyedülállók száma. Nekem ez oké, én elvagyok laza kapcsolatokkal, a házasságban mint olyanban sem hiszek már jóideje. De azért nem tagadnám le a jelenséget se, mert a múltban sose volt még ennyire eltolódva ez az arány. És jó nagy szívás lehet annak, aki tényleg párt keres, vagy házasodna a jelenkorban. Nem lehetetlen, de rendesen megnehezíti.
2023. dec. 28. 21:04
 42/90 anonim ***** válasza:
74%

41-igen, újra és újra elojon ez a téma

Régen a nők ki voltak szolgáltatva, nem tanulhattak, dolgozhatott, nem tudtak eltartani magukat. Ezért voltak rakenyszerulve a házasságra. Egyáltalán nem volt mindenki boldog akkor sem,szenvedtek, általános volt a csaladon belüli erőszak. Most nem kényszerülünk bele boldogtalan házasságok, ezért van több egyedülálló. És igen, magasabbak az igények, mert a házasságra már nem anyagi biztonság miatt van szükség.

2023. dec. 28. 21:08
 43/90 anonim ***** válasza:
24%

Azért ne állítsunk már hülyeségeket. Az én anyukám és mindkettő nagymamám nagyon szép házasságban éltek együtt. Nem ivott apukám, se a nagypapáim. Nem verték meg őket, tisztelték, becsülték egymást. Voltak viták, de hol nincsenek?

Mostanában is vannak nagyon szép és jó kapcsolatok/házasságok. Ugyanúgy, mint a rosszak.

Ha már a férfiakat hordod le szépen becsomagolva akkor a nőket se ártana. Nem gondolod?

Vagy a nők hibátlanok voltak a múltban vagy a jelenben? Ugye, hogy a válasz rá a nem?

Miért csak a férfiakat írod amikor nemtől függetlenül vannak szemétládák?

Mielőtt írod tudom, hogy valamennyivel több az erőszak, gyilkosság, bántalmazás férfiak körében, de a nők is képesek rá ugyanúgy.

Hol vannak a feministák ilyenkor amikor csak az egyik oldal van a sárga földig döngölve?

Egyáltalán miért kevered a múltat a jelennel össze?

Zavar, hogy egyre több az olyan nő akiknek irreális elvárásai vannak, vagy mi?

Ha te nem tartozol közéjük akkor miért veszed fel az inget amit nem neked dobtak?

2023. dec. 28. 21:18
 44/90 anonim ***** válasza:
59%
43-ne egyéni tapasztalatokból indulj ki, amit írtam, az nagy altalanossagban volt igaz. Attól még a nagyszüleim, szüleid házassága lehetett jó.
2023. dec. 28. 21:27
 45/90 anonim ***** válasza:
31%
42, a feminizmus vívmányai sok sok évtizede itt vannak velünk. A nők sincsenek már elnyomva, ugyanúgy dolgozhatnak, megélhetnek magukban is, nem kötelező házasodni nagyon régóta, stb. Mégis, ez az egész túlzott elvárás csak az elmúlt 10 évben nőtt ennyire az égig. Véletlen sem az insta, a tinder, és a szélsőségesen nőpárti túltolt álfeminizmus a hibás ebben? Illetve a rengeteg ember, aki ezt valóságként bekajálja, aztán a világra meg főleg a másik nemre lesz sértődött, amiért azok nem képesek vagy nem hajlandók teljesíteni a túlzott elvárásaikat. Főleg hogy sokszor köszönőviszonyban sincs a valósággal, vagy épp azzal, amit a másik cserébe adni tudna ezért a bő elváráslistáért cserébe.
2023. dec. 28. 21:27
 46/90 anonim ***** válasza:
37%
És te hoztad fel a múltat példának, én csak erre reagáltam. De nem kell itt idegesnek lenni, csak beszélgetünk, nem?
2023. dec. 28. 21:28
 47/90 anonim ***** válasza:
80%
Van az ismerősök között olyan nyolc osztályt végzett, aki simán milliót keres havonta, ha nem többet. Intelligencia szintje pedig olyan, hogy sok diplomás, csak les mikor vele beszélget. Nála tisztább, jobb lelkű embert nem ismerek.
2023. dec. 28. 21:31
 48/90 anonim ***** válasza:
28%

+180 cm

lakás (albi csak rövid ideig)

saját kocsi

min 600 e nettó

diploma

minimum szállkás test alkat

jó ha kiszolgálod mint egy király lányt

kb ezek én csak beugrónak nevezem.

2023. dec. 28. 21:32
 49/90 anonim ***** válasza:
54%
Az a baj, hogy a nogyuloletetek olyan szinten van, hogy semmi más nem érdekel már titeket. Minek nektek nő, ha mind ilyen szemét?
2023. dec. 28. 21:35
 50/90 anonim ***** válasza:
42%

Na helyben vagyunk, amikor már nem használ a lepontozás, a terelés, meg már körbeért az érvelés és nem lehet rá mit mondani, megérkezik a nőgyűlölő kártya :D Én kérlek szeretem a normális nőket, csak épp az a baj hogy egyre inkább fogyóban vannak, részben az ilyen agymosó hülye trendek miatt is, amit sok nemnormális nő gerjeszt maga körül. A normális nők fülébe is beledugdosva erőből a bogarat folyamatosan, hogy neki mi jár (nem) és hogy többet jobbat érdemel (nem). Általában ezeket ilyen örök szingli örök dugópajti nők, vagy szétbarmolt házasságból kikeveredett nők generálják maguk körül. Ez a többi nőnek is árt, csak sajnos egyre többen beszopják, és terjed mint valami vírus.

Erre felhívni a figyelmet az nem nőgyűlölet. Sőt épp ellenkezőleg.

2023. dec. 28. 21:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!