Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg az utóbbi időben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az utóbbi időben ennyire elszálltak a nők igényei vagy régen is ekkorák voltak az igények ,csak esetleg a férfiak lettek rosszabbak?

Figyelt kérdés

Társkeresőre is felmentem és tényleg nekem sem írnak vissza a nők, amiket hallok problémákat valahogy mintha tényleg nőttek a nők igényei vagy régen is ekkorák voltak az igények?

Csak egy példa most is minden második nő 180 feletti férfit szeretne, ba most az átlagmagasság férfinél 175 centi, szóval már itt a férfiak nagyobb létszám kibukott.....

2023. júl. 26. 18:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem semmi baj azzal, ha az ember tudja mit keres
2023. júl. 26. 18:26
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem szálltak el az igények, csak manapság az igényei ellenére nem jön össze egy nő a férfival pénz, gyerek, társadalmi elvárás miatt.
2023. júl. 26. 18:28
 3/20 anonim ***** válasza:
90%
Ahogy kettes írja. Ma már nem minden nő van úgy vele, hogy férj, gyerek az kell bármi áron. Nincs akkora külső nyomás, hogy ez az élet rendje. Még a 88 éves nagyanyám is mondta mikor komolyabb párom lett a húszas éveim közepén, hogy a gyerekkel még várjatok ám, ráértek. Pedig ő 17 évesen szülte az elsőt, 5 gyerekük volt papával. Változnak a társadalmi trendek. Már nem az ciki ha nincs, hanem ha van a semmire.
2023. júl. 26. 18:34
 4/20 anonim ***** válasza:
36%
Elszálltak. En 190 centis izmos férfi vagyok, több hobbival (tanc, szóló éneklés stb). Stabil munkam van, jól keresek, adok magamra, van egy megjelenésem. Társkeresőm rám se bagóznak, ha eloben leszolitok valakit, megijednek..mert h szerintuk eloben fura ismerkedni. Nem tudom mi a megoldás :)
2023. júl. 26. 18:37
 5/20 anonim ***** válasza:
95%

3as vagyok, lemaradt a válasz a kérdésre. Szóval úgy vannak vele a nők, hogy olyannal jönnek össze, aki külsőre-belsőre (és akár anyagilag is) elég vonzó számukra. Nem kell mindenáron valaki, hogy ki legyen pipálva a férj/gyerek.

Másik dolog, hogy egyre magasabb elvárásokat támasztanak a nők önmagukkal szemben is. Sokaknak fontos a tanulás, karrier, saját ingatlan, anyagi függetlenség. Nem jut annyi idő komoly párkapcsolatot építeni. Ha meg már felépítette magát, duplán nem akar alábbadni, jobban megválogatja kit enged az intim szférájába.

2023. júl. 26. 18:40
 6/20 anonim ***** válasza:
79%
Csak ti hisztiztek többet. Főleg itt.
2023. júl. 26. 18:51
 7/20 anonim ***** válasza:
17%

Na, nézzük meg, hogy mik a tények:

- Egyre több pasi hangoztatja ezt.

- Akik felmentek mondjuk 2-3 éve, azok akkor sokkal több matchet hoztak össze.

- Tök átlagosnak mondott férfiaknál meglepődik a környezetük (mindkét nem), hogy mennyire kevesen húzzák be őket.

- Egyre több nő panaszkodik, hogy mennyire nincsenek jó pasik a társkeresőkön. Pedig, amúgy mint mindenhol máshol, ott is ugyanúgy vannak.

És nézzük, hogy mi az itteni "nők" reakciója az egészre:

- Nincs így, mercsak' ez sérti az egómat.

- Fúj férfiak, kussoljatok, ne merjetek semmit leírni, mert automatikusan hisztinek állítjuk be.

- Incel. Nem vagy az, de ezt csak úgy megkapod. Mer' csak ez is.

Ezek alapján minden értelmes ember eltudja dönteni, hogy nőttek e az igények. A többiek meg itt lógnak egész nap és szidják a férfiakat.

2023. júl. 26. 18:53
 8/20 anonim ***** válasza:
73%
Nyilván több férfi fogja ezt hangoztatni, mivel ma már egyre több nő csak akkor megy bele a kapcsolatba ha tényleg szeretne, nem muszájból. Ezáltal logikus, hogy nem lesz olyan könnyű “nőhöz jutni” és ahelyett hogy a férfiak is magukba néznének , ahelyett a nőket szidják az igényeik miatt. Tisztelet a kivételnek.
2023. júl. 26. 18:55
 9/20 anonim ***** válasza:
79%
De miért a társkeresőkből kell kiindulni mindig? Én soha nem próbáltam. Ismerőseim vagy csak próbálták, de nem lógtak rajta, vagy nem próbálták. Mintha a tinder lenne a világ, nem értem...
2023. júl. 26. 18:59
 10/20 anonim ***** válasza:
18%

4-es. Jelenleg nem te vagy az aktuális játékszer. Egy nő kiválasztja(általában nagyon rosszul) hogy ki, milyen adottságokkal lenne legjobb a számára. Válogathatnak. Ezért van az, hogy még a hozzád hasonló értékes férfiak is a pálya széléről álmodoznak hogy kapnak-e 2 perc játékidőt. Kétféle pasi létezik: a nagyképű, arrogáns, tehát magabiztosnak látszó kíváló színész, és a csendesebb, lúzernak titulált férfi.

Hagyni kell a nőket a kis világukban, észre sem kell venni őket, ők úgy is el vannak szállva maguktól, nagyon büszkék a szexuális szabadságukra, arra hogy 30 éves korukig 80 szuper domináns magasabbrendű, extra külsővel rendelkező pasival dugtak. Majd jön a házasság vagy a tartós kapcsolat egy szuper humanoiddal, akiről kiderül hogy veri őket, megcsalja. Mert hát ilyen főnyeremény hapsik természetesen más nőknek is kell! Ilyen ez a szexuális szabadság! Aztn majd ott maradnak 1-2 gyerekkel. Vagy csak dugnak amíg le nem cserélik őket. Ugyan már, ne is érdekeljenek.

Egy van amit el kell fogadni: kizárólag a nők döntenek mindenről ha normális férfi vagy. A szuper macsók meg arról döntenek hogy mikor melyik nővel dugjanak. Ők az érdekesek, az izgalmasak. Te a táncos meg a szóló énekes hobbiddal meg röhejes vagy a szemükben. :D

2023. júl. 26. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!