Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Javítana az az incelek helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Javítana az az incelek helyzetén, hogy ha a nőknek megtiltanák a munkavégzést, mint ami régen volt?

Figyelt kérdés
2023. jún. 11. 13:30
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
16%
A kérdésre az objektív válasz az, hogy igen, mert akkor a nőknek kevesebb pénze lenne és anyagi okokból rákényszerülnének sokan arra, hogy olyan férfiakkal jöjjenek össze, akikhez kevésbé vagy nem vonzódnak. Nyilván nem érintene ez egyformán minden nőt, de sokat érintene.
2023. jún. 11. 13:37
 2/53 anonim ***** válasza:
95%
Hát... legfeljebb a gazdag incelekét, mert onnantól neki egyedül kéne eltartania a nőt, a gyereket és a nő, valamint a saját anyját, amennyiben valamelyik férje meghal. Hát, nekem nem tűnik reálisnak, hogy a többség képes lenne rá. Persze, lehet, hogy lenne nő, akivel együtt nyomoroghat, de kétlem, hogy az javulás lenne a jelen helyzethez képest a többségnek. Főleg, hogy a nő továbbra se lenne köteles szexelni, hiszen, vagy tilos lenne a válás, hiszen a nők nem eletkepesek egyedül, vagy asszonytartást kéne fizetnie a férfinak. Vagy úgy képzeljük el, hogy a nők teljes jogfosztottságban élnének tovább, mint a rabszolgák?
2023. jún. 11. 13:44
 3/53 anonim ***** válasza:
96%

Javítana? Mármint milyen formában?

Hogy lenne mellettük valaki? Lehet.

Hogy szeretnék is őket? Kétlem.

Mellesleg minek ezen gondolkodni? Akármi is lesz a válasz, a nyugati világban ez nem fog megvalósulni. Fingreszelés ezen filózni.

2023. jún. 11. 13:45
 4/53 anonim ***** válasza:
84%
Manapság olyan eszméletlen könnyű hozzájutni mérgekhez, hogy nem lenne hosszú életű ez a kísérlet.
2023. jún. 11. 13:48
 5/53 anonim ***** válasza:
93%
Az javítana az incelek helyzetén, ha kémiai kasztrálásnak vetnék alá őket. Akkor nem lenne nemi vágyuk és nem járna az agyuk állandóan a szexen, amiről azt képzelik, hogy nekik alanyi jogon jár. Mivel nem érdemelnek párlapcsolatot, így továbbra is egyedül élnének, nagyon helyesen.
2023. jún. 11. 13:48
 6/53 anonim ***** válasza:
5%

2. Én a te logikád nem értem. Minek jönne össze egy incel egy olyan nővel, aki nem szexel vele? Nyilván nem tenné.

Ezt sem értem, hogy "tilos lenne a válás". Miért? Régen sem volt tilos, amikor a nők nem dolgozhattak. Az asszonytartás sem lenne kötelező. Csak simán ennyit írt a kérdező, hogy a nőknek megtiltanák a munkavégzést. Egyéb ilyen dolgok nem változnának, tehát nem lenne tilos a válás, nem lenne kötelező az asszonytartás, stb.

3. "Hogy szeretnék is őket? Kétlem."

Szerintem sok incel férfi ezt is elfogadná az abszolút nulla/semmi/zéró mostani helyzetéhez képest.

2023. jún. 11. 13:50
 7/53 anonim ***** válasza:
86%

6 valójában "nem volt szokás" válni, ha így jobban tetszik. Márpedig ha alapból nem opció a válás, akkor bőven elég lenne addig kielégítését az adott pasit, amíg elvesz. Tehát, elég lenne beetetni aztán utánam a vízözön.

Régen se volt különösebben aktív ám az a nemi élet, ha kicsit utána nézel.

Ha más nem változna, akkor bizony teljes jogfosztottságról beszélünk. Volt ilyen is a történelemben, csak azt rabszolgatartásnak nevezték.

Mikor csak simán nem dolgozhattak a nők, illetve nem keresettek pénzt, akkor nem volt válás és a női rokonok is a pasi nyakán landoltak. Utána kéne nézni, hogyan is nézett ez ki valójában akkoriban. A nők nem voltak ellehetetlenítve teljesen, csak a párválasztás nem volt önkéntes.

2023. jún. 11. 13:54
 8/53 A kérdező kommentje:
Én incel vagyok örülnék egy ilyen világnak mint ami régen volt mert igenis több incelnek volt kapcsolata, szerintem engem, minket már abszolút nem érdekel hogy nem szeret, de legalább egy nő van mellettem...
2023. jún. 11. 13:57
 9/53 anonim ***** válasza:
96%

Az inceleken csak és kizárólag önmaguk tudnak segíteni úgy, hogy magukba néznek és tanúsítanak némi önfejlesztést(pl személyiségben vagy elkezdenek sportolni). Senki más nem tud és nem is akar segíteni rajtuk. Ugye van az modnás:

Segíts magadon és isten is megsegít.

10/53 anonim ***** válasza:
97%

"Szerintem sok incel férfi ezt is elfogadná az abszolút nulla/semmi/zéró mostani helyzetéhez képest."

És pont ezért nincs senkijük.

1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!