Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok kövér nő? Régen is ez volt?
A tinder, bumble appokon az engem lájkolók nagy része túlsúlyos, sokszor kórosan elhízott fiatal nő, akik tucatjával húznak be hetente. De a munkahelyen, utcán is azt látom hogy rengeteg az elhízott fiatal lány 18-30 éves korig is. Kövér férfiak is vannak persze de kevesebb. Rosszul emlékszem vagy régen tényleg nem így volt? Húszas éveimben csupa vékony vagy kicsit teltebb alakú lányok vettek körbe és válogatni lehetett, most meg olyan mintha majdnem minden szingli nő hatalmas bálna lenne. Mi változott?
F, 29
Úgy bírom az ilyen kérdéseket!
A férfiak között több az elhízott, mint a nők között.
Magyarország Európa szinten első helyen áll a túlysúlyosok arányát tekintve. A lakosság 60%-a túlsúlyos. Férfiak többen vannak köztük, de ez nem segít azon a tényen hogy TÖBB A KÖVÉR MINT AZ EGÉSZSÉGES AZ ORSZÁGBAN!
De persze nembaj, a cukor meg az olaj hatósági áras, véletlenül sem valami zöldség...:D
Mert lusták. Zabálni tudnak, de hogy megerőltessék magukat egy kis sporttal az igényesség nevében, az már nem megy.
Elnéztem már néha a fiatal kis libákat, döglenek a társaságban, tömik magukba a sok szart (meki, burger stb) energiaital (mert annyira fárasztó volt a bányában a napi 14 óra, se. Cigi! azt se felejtsük ki.
Undorítóak. Mindenhez is van joguk, de a kötelesség az már ismeretlen szó számukra. Életképtelenek.
Tisztelet a kivételnek, van akik tényleg betegség miatt nem tud fogyni, de azért ez egy szűkebb réteg.
Én szeretem megqephélni a kövér nőket, ha ennyire elégedetlen vagy, nekem adhatod őket. ;P.
Egyébként meg szégyen, hogy semmirekellő, ostoba kelet-európaiak ítélkeznek másokon a testsúlyuk miatt. Aki nem kövér, az egyrészt örüljön, másrészt bőven lehet (szellemi) takargatni valója.
2009, 2014, 2019-es testtömeg-index statisztikai adatok:
2009 óta nem történt nagy változás, csak pár százalék volt a változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!