Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen sok kövér nő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok kövér nő? Régen is ez volt?

Figyelt kérdés

A tinder, bumble appokon az engem lájkolók nagy része túlsúlyos, sokszor kórosan elhízott fiatal nő, akik tucatjával húznak be hetente. De a munkahelyen, utcán is azt látom hogy rengeteg az elhízott fiatal lány 18-30 éves korig is. Kövér férfiak is vannak persze de kevesebb. Rosszul emlékszem vagy régen tényleg nem így volt? Húszas éveimben csupa vékony vagy kicsit teltebb alakú lányok vettek körbe és válogatni lehetett, most meg olyan mintha majdnem minden szingli nő hatalmas bálna lenne. Mi változott?

F, 29

2023. ápr. 24. 23:16
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
22%
Mert tugyák hogy nekünk Férfiaknak nagy koferba jó pakolni. Régen is ez vót.
2023. ápr. 25. 03:36
 12/65 anonim ***** válasza:
91%
Több kövér férfi van mint nő.
2023. ápr. 25. 03:38
 13/65 anonim ***** válasza:
21%
Igen. Szeressük, ahogy reng a papuccsal csapkodni való zsíros bendője pakolás közben. A malac patája is gusztusos. Mmmmm...
2023. ápr. 25. 04:38
 14/65 anonim ***** válasza:
90%
Mer sok pasinak a sörhasa is marha gusztusos meg az izmos fűszál is...
2023. ápr. 25. 05:21
 15/65 anonim ***** válasza:
88%
A férfiak között is sok a kopasz/odó. Betegebb a társadalom mint régen pedig érdekes, vitaminokat szedünk szét vagyunk oltva mégis egyre zuhanunk.
2023. ápr. 25. 06:31
 16/65 anonim ***** válasza:
24%
Nem értem mi ez a sok sértődött nő a válaszok között. A kérdező egy heteró férfi, nyilván a nőket veszi észre, ez a kérdés most a nőkről szól. De persze nagyon fontos odafosni minden második válaszba, hogy több a kövér férfi, még ha nem is adsz a kérdező számára hasznos és a kérdésre válaszoló választ.
2023. ápr. 25. 06:33
 17/65 anonim ***** válasza:
74%
Ezen már én is gondolkoztam, de nem csak a nők kövérek. Menj be dél körül bármelyik gyorsétterembe és láthatod hogy kb 50-50% a férfi-nő arány. Hogy miért ennyi az elhízott? Ez pofon egyszerű mert össze vissza zabálnak mindent, sportolni lusták. Mostanra az "átlagos" azt jelenti, hogy dagadt. Ez van. Sok cukor, szénhidrát, kevés mozgás.
2023. ápr. 25. 06:51
 18/65 Hans Pötterman ***** válasza:
100%

Hülye egy teória, saját nagyanyám is osztja, és mástól is hallottam de lehet benne valami;

" az a tiéd amit megeszel, azt már legalább nem veheti el senki ezen a bizonytalan világon "

Valaki a témában jártas ember ha olvassa ezt kérdem én lehet valami pszichológiai oka ennek? Hogy országosan a szar megkeseredett sorsunk tudatalatt kivált ilyesmi hozzáállást?

2023. ápr. 25. 07:04
 19/65 anonim ***** válasza:
70%
Régen több fizikai munkát végeztek,nem kocsival mentek minden hova,és nem ettek ennyi szemetet.Én 40 vagyok,de elszoktam nézni a tini fiúkat,lányokat,a nagyrészük puha,kövérkés.Amikor én voltam annyi idős is volrak kövérek köztünk,de nem ilyen sokan.
2023. ápr. 25. 07:29
 20/65 anonim ***** válasza:
25%
A feminista propaganda miatt. Annak része, hogy a nőket el kell fogadni akkor is, ha igénytelenek és elhízottak, és az ilyen nőknek is alanyi jogon jár a jóképű, magas, gazdag, kigyúrt pasas. A férfi persze a legkisebb testi hibával is megy a levesbe, de az nem érdekel senkit.
2023. ápr. 25. 07:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!