Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen apám korában, 40 évvel ezelőtt kb. miért fogadták el a nők a nem gazdaság, alacsony, nem helyes, kövér férfiakat?
Apám mikor fiatal volt teljesen olyan volt mint én, nagyon nem kelendő a nőknél...mégis 30 éves korára osszejött anyumnak, aki nála sokkal szebb volt és jól elvannak. Manapság ilyen nincs, 40 vagyok lassan de egy nő sem akar.
Ez csak egy példa, de sok ilyenre volt példa a családban
Szóval te is egy sokkal szebb nőt akarsz?
Szerintem keress korodbelit aki a te szinteden van..
Felszínes világot élünk ez van
Ritka az igazán szép és normális kapcsolat ahol tisztelet, becsület és hűség van plusz szeretet odaadás és kitartás.
Ha lassan 40 vagy, akkor az elmúlt 20 évben mit csináltál? Már rég túl kellett volna esned az első szerelmen, mire elterjedt az internet.
Lehet, hogy apád tud valamit, amit te nem.
Egy csomó kövér pasit ismerek, akiknek van párjuk.
Azért röhej, hogy a 40 éves lúzer is jóval szebb nőt akar magánál, aztán sír és az egész világot hibáztatja, mert az neki JÁRNA.
Ismerek 200 kiló feletti embert. Gyereke, párja van.. menni alig bír szegény.
De ő viszont elég jól áll anyagilag és nem fullos nőt választott, hanem átlagosat.
Ha semmi nem oke veled, akkor miért nem adsz lejjebb az igényekből, ha meg csak jó nő kell akkor miért nem fejleszted magad? Fogysz le, keresel jobb munkát stb?!
8-as jól írja, volt egy társadalmi nyomás. 80-as években fiatal lány voltam, irodában dolgoztam. A helyes, csinos, szép arcú, jó alakú munkatársnőim szinte kivétel nélkül teljesen "átlagjóskákkal" jártak együtt, vagy éltek házasságban. Volt egy társadalmi nyomás, túladni magadon, férjhez menni. Olyan kaliberű nők most csak adoniszokra hajtanának.
(Én nem "álltam be a sorba", hallgattam is a kolléganőktől, hogy válogatós pitcha vagyok. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!