Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehéz olyan 25-30 körüli nőt találni, akivel lehet beszélgetni a gazdaságról, politikáról, világot érintő kérdésekről, , de emellett házias és odaadó is?
Mindjárt jön itt egy csomó jelentkező, aki kifogja kérni magának, hogy ő az, de nem lesz hajlandó privát beszélgetésben bebizonyítani és jó eséllyel indulatosan fog egy önfényezést írni, a kérdésre pedig nem fog érdemi választ írni.
Amúgy azért, mert felszínes világban nőként a szépségre egyszerűbb építeni, mint komoly és tartalmas beszélgetésekre.
Én el tudok beszélgetni az asszonnyal ezekről, legfeljebb nagyokat néz, és jókat röhög rajtam :)
A nők jó részét ezek nem érdeklik, velük a főzésről, a gyerek, házikedvenc, virágnevelésről lehet beszélgetni, meg hogy mi volt a munkahelyen.
Az egyik hölgy kérdezőt érdekli a rovarvilág (ahogy engem is) , ritka ès üdítő dolog.
Politika- gazdaság: lopnak csalnak okosan játszanak, lehet valakit szidni.
Világot érintő kérdések: név nélkül szidni mindent.
Házias odaadó: kiszolgáló személyzet...
Köszi ez nekem nem kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!