Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen apám korában, 40 évvel ezelőtt kb. miért fogadták el a nők a nem gazdaság, alacsony, nem helyes, kövér férfiakat?
Apám mikor fiatal volt teljesen olyan volt mint én, nagyon nem kelendő a nőknél...mégis 30 éves korára osszejött anyumnak, aki nála sokkal szebb volt és jól elvannak. Manapság ilyen nincs, 40 vagyok lassan de egy nő sem akar.
Ez csak egy példa, de sok ilyenre volt példa a családban
11-es, te biztosan tudod, hogy néztek ki a 80-as években az átlag pasikkal kapcsolatban élő kolleganőim, végülis ott voltál, nem?
Amúgy meg EGYÁLTALÁN NEM nosztalgiázok, nekem pont nem tetszett az az éra.
Mi tetszett volna már azon, hogy egy átlagnál csinosabb és sokkal műveltebb lánytól is elvárás volt, hogy "beálljon a sorba". Nem is tettem, mint írtam, 29 voltam, amikor férjhez mentem, akkoriban az elég nagy szájtépésre adott okot (válogatós pitcha, stb.) De végül kitartottam, én pl. jó pasihoz és tanult pasihoz mentem hozzá így (de sokan feladták, főleg, akinek szülhetnékje volt már a huszas évei legelején). Mondjuk akkoriban azért ezekről a nőkről nem annyira a boldogság és megelégedettség sugárzott.
14# ott a pont!!!!
Az én apukám ugyan ez a kategória, ugyan azon a helyen lehuzott 40 évet, és nagyon nehéz munkát végzett!! Nulláról indultak anyukámmal és 3 gyereket tisztességesen felneveltek, eltartottak, voltak néha kisebb veszekedéseik de mindig kitartottak egymás mellett!!
És ésszel veszekedtek, semmi gyermekkori traumát nem éltünk át..
A gyermekkori képeken is annyira boldogok és szépek vagyunk,hogy amikor a képeket nézem mindig megkönnyezek, sírok..
Ezekről a mai apukakrol melyik gyerek fog így beszélni?
Ezek...akik így bannak a nőkkel aztán egy másik ribc miatt egyszercsak ott hagyják anyukát. Anyuka egyedül nevel de azt is hogyan..
Szóval nem vagyok feminista mer egy két mai anyuka is gusztustalan!
De ezek a mai gyerekek mit mondanak majd a szüleikről? - "elváltak, apám lelepett, anyám meg már alig várja hogy eltakarodjak otthonról"
Szívesen élnék ugyan olyan gyönyörű életet mint a szüleim..
De mégis kivel???
Az egyik drogos a másik alkoholista a hamadik anyuci pici fia aki nem fog soha az életbe dolgozni, a negyedik nem hűséges, az ötödik egyáltalán nem apának való, a hatodik hányinger vagy igénytelen a hetedik NORMÁLIS de az életbe nem fogok vele találkozni mer szerencsétlen vagyok.
Lehet nyálas szöveg, de örülök neki hogy legalább a szüleim teljes, szép, szeretetben gazdag életét élnek mert Ők meg is érdemlik ezt, és egymást is!
Ezekről a mai szülőkről nem igazán lehet így beszélni...
Persze a felszín az megy, facera képet rakni stb otthon meg levan szarva a gyerek.
Hanyiger 🤮
Tisztelt a kivételnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!