Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnétek olyan lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan lánnyal, aki régen nagyon kövér volt (100 kg feletti), viszont most nagyon szépen lefogyott és vonzó nő lett?

Figyelt kérdés
Tudom, van akinek ez a típus jön be, de nekem kövéren nem tetszett. :/
2021. ápr. 15. 21:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
15%
nem. lélekben kövér marad örökre
2021. ápr. 15. 21:19
 2/14 anonim ***** válasza:
97%
Persze hogy össze. Kit érdekel régen hogy nézett ki.
2021. ápr. 15. 21:21
 3/14 anonim ***** válasza:
97%
#1 Mit jelent az, hogy “lélekben kövér”??
2021. ápr. 15. 21:21
 4/14 anonim ***** válasza:
56%
Lélekben nem marad kövér, de a bőr csúnya lesz, ezt ex-kövérként mondom, nem lehúzásból.
2021. ápr. 15. 21:23
 5/14 anonim ***** válasza:
56%
A bőr sajnos igen sosem lesz olyan feszes, mint egy mindig-is-vékony-volt lánynak. Nyilván a hízás és a fogyás is megterheli a bőrt, rugalmatlan lesz.
2021. ápr. 15. 21:34
 6/14 anonim ***** válasza:
48%

A lélekben kövér az olyasmi, mint a volt drogos vagy alkoholfüggő például.

Mindig centizgeti az evést, a külsejét. Gyógyult ugyan de hordozza a lelki forradásait...

2021. ápr. 15. 21:37
 7/14 anonim ***** válasza:
31%
Nem bizti, mert a súlykülönbség meglátszódik itt-ott, láttam már ilyet.
2021. ápr. 15. 22:07
 8/14 A kérdező kommentje:

Jó, nekem most testileg bejön, láttam már majdnem meztelenül és nem volt csúnya a bőre. Nyilván nem nagyítóval néztem, de nem volt semmi olyan rajta, amitől világgá futnék.

Inkább lelkileg érdekelne, hogy mennyire lesz gátlásos, meg mikor fog az énképe belül változni, mikor nem fogja magát kövérnek gondolni....

Ilyenekre gondolok.

2021. ápr. 16. 00:19
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
nekem telten jönne be bár ki tudja ha rendes akkor összejönnék
2021. ápr. 16. 07:45
 10/14 anonim ***** válasza:
17%
Nem, mert genetikailag dagadt. Csak idő kérdése mikor adja fel a sanyargatást és akkor dagadtabb lesz mint a kiinduló állapot. Láttam már ilyet. Jobb ha elfogadja magát. Így is lesz aki szeretni fogja.
2021. ápr. 16. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!