Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan sráccal, aki azt mondja, régen katasztrófának tartott titeket, de most mégis akar valamit?
Ha tetszik,kedvelem akkor igen.De ugye sose tudni,mert az ilyen mondatok nyilván kiábrándítóan is tudnak hatni.
És hát az sem mindegy hogyan hangzik el ez,mert lehet degradáló is és lehet bókként is érteni,mármint mint egy beismerés,hogy tévedett velem kapcsolatban.
Ha nem lenne bennem egy cseppnyi büszkeség és tartás akkor igen.
De mivel van bennem,így 1000%,hogy elküldeném az anyukájába 😊
biztos, hogy nem
semmi okom ilyenekre fanyalodni, normális emberrel szeretnék összejönni
sose értettem, hogy az ilyenek mit akarnak vagy mire gondolnak ilyenkor, hogyan tűnik ez értelmesnek
Az én párom bevallotta még az elején, hogy külsőre nem igazán jövök be neki, de belsőleg nagyon is (persze kiemelte, hogy cuki a bénázásom és néha az életképtelenségem, szóval mondhatni összességében katasztrofális voltam a számára).
Elvből vallja, hogy a szépség múlandó, így összejöttünk. 3 éve vagyunk együtt, és tervezzük a közös jövőt (1,5 éve együtt élünk, már a házasságról beszélgetünk).
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!