Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok összejönnétek olyan sráccal akivel régen sok rossz dolog történt és az élete sokszor egy katasztrófa volt?
Pontosan mit értesz ez alatt? Valami konkrétumot azért írhattál volna 😁
Ha nem ő csinálta magának a katasztrófát, simán, és segítenék abban, hogy a további élete jobb legyen.
Én személy szerint egyébként egy igent válaszolok, bárhogy is értetted a kérdést. A párommal úgy hozott össze a sors, hogy tudtam, milyen az élete, és hogy ő maga is milyen. Nem volt szép múltja, részben ő is hibás volt benne. Nem volt egyszerű! Küzdöttünk is rengeteget, hogy teljesen ki tudjon jönni az egész régi életéből. Senki nem jósolt nekünk közös jövőt.
Azóta a férjem, és a gyermekeim csodálatos apukája😊
2. Ha mondjuk depressziós miatta, alkoholfüggésbe menekült vagy neadjisten drogba, bele van ragadva ebbe a múltba és nem érzi, hogyha ez rossz, nem akarna változtatni sem és inkább belenyugszik.
1. voltam.
A jelen a fontos nem a múlt.
A páromnak sem valami fényes múltja volt.. Drogok stb...
De az számít most milyen. Így abszolút nem érdekel mi volt régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!