Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jovokep itthon, magyar ferfiva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jovokep itthon, magyar ferfival? Miert ilyen katasztrofalis a helyzet?

Figyelt kérdés

Sziasztok

tanacsra volna szuksegem

28 eves vagyok, lany, budapesti

nagyon sok teruleten, modon probaltam tarskeresessel ... baratokon keresztul, interneten, etteremben, utcan stb.... szoval tenyleg, mindenhol

(otthonrol dolgozom, tehat munkahely kizarva nalam sajnos)

a tapasztalatom : filleres tahok, ha meghiv egy kolara az elso randin a masodik alkalommal huzza a szajat, hogy akkor most igayan itt az ideje fizethetnek en ... szexben nulla, romantika nulla, elhanyagolt, sorhas, ennek ellenere elvarasok a csucson....

ez nem altalanositas, 10 ferfibol 10 ilyen volt , es a ferfi barataim is ilyenek

kimentem kulfoldre dolgozni egy idore, ottani tapasztalatok : filleressegrol hirbol sem hallottak, a randi naluk nem egy kotelezo kor a szexhez, hanem sajat maguk szamara is kikapcsolodas (vacsora, szorakozohely, borozo, utazas stb.)

csaladkozpontu mentalitas, magukra ado ferfiak (jol oltozott, parfum stb.) es mindezt nem felvagasbol, hanem belulrol jovo termeszetessegbol....

neketek is ez a tapasztalat?

mit lehet tenni?

csaladot akarok, de egy filleres tahoval nem allok ossze.. itt van sajat lakasom, allasom....

mit tennetek?

2019. márc. 24. 18:47
1 2 3 4
 1/39 anonim válasza:
79%
Nekem eddig elég jó tapasztalataim vannak. Az, hogy sokszor ilyeneket fogtál ki, ne vegye el a kedved attól, hogy folytasd a társkeresést. Te is meg tudod találni, ha kitartóan keresel. Bő a választék. Túlságosan csalódottan állsz hozzá az eddigi negatív tapasztalatok miatt. Ne add fel! :)
2019. márc. 24. 18:56
 2/39 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon sokáig ismerkedtem, mire a párom megtalàltam. Nem egyszerű, de szerintem a férfiak is tudnának miről panaszodni.

De hidd el, nem minden pasi ilyen.

Egyébként külföldi pasik között is van bőven selejt..

2019. márc. 24. 18:58
 3/39 anonim ***** válasza:
50%
Hála az égnek, nem kötelező magyar férfiakkal vagy nőkkel összejönni.
2019. márc. 24. 18:58
 4/39 anonim ***** válasza:
89%
Az általad leírt tahók külföldön is megvannak, ahogy Magyarországon is vannak igényesebb férfiak. Ne add fel a keresést.
2019. márc. 24. 18:59
 5/39 anonim válasza:
45%

Nem az itthoni férfiakkal van gond, hanem neked csak ennyi jut.

A jobb minőségért nyújtani is kellene valamit.

2019. márc. 24. 18:59
 6/39 anonim ***** válasza:
71%

Ez csúnyán hangzik, de válogass egy kicsit és olyat keress aki az átlagnál jobb anyagi körülmények között él.

Ettől még nem leszel anyagias senki szemében, maximum a szegényebb férfiak körében.

De így kisebb eséllyel futsz bele olyanba aki egy kóla árát egyáltalán kiadásnak tekinti.

2019. márc. 24. 19:01
 7/39 anonim ***** válasza:
78%

Igazad lehet de hidd el nekem azért vannak kivételek csak elég kevés, mondjuk én nem vagyok nő de sajnos ilyen ez az ország,már voltam külföldön és én is ezt tapasztaltam hogy kint azért adnak magukra az emberek stb.. én is inkább olyan lennék mint ők,megoldás talán az lenne ha külföldön próbálkoznál, bár ez lehet hogy hülyeségnek hangzik,én ezért sem próbálkozom nőknél mert egy filléres tahó lennék,bár még tanulok,meg hát valjuk be őszintén olyan emberrel mint én nem nagyon alakítana senki sem családot, mivel nagyon szeretek utazni és igazából csak ez éltet ezért is leszek kamion sofőr hogy minél több helyre el jussak a világon,csak minél több nyelven meg kell hogy tanuljak de már rajta vagyok az ügyön,Európa, USA, Ázsia stb.. és ne legyek filléres,bár ha lenne egy nő lehet hogy egy idő után meg húznám magamat és le állnék ezzel de mivel nincs ezért nem teszem, gratulálok mindenhez, járj el drágább étterembe, sportolj olyan helyen ahol tehetősebb emberek vannak így egy idő után össze ismerkedsz nem filléres emberekkel aztán majd egy idő után jön a kapcsolat,kitartás :-)

21F

2019. márc. 24. 19:12
 8/39 anonim ***** válasza:
69%
én akkor találtam meg a páromat, mikor feladtam a keresgélést. bármilyen meglepő, nem magyar
2019. márc. 24. 19:14
 9/39 anonim ***** válasza:
82%

"filleressegrol hirbol sem hallottak, a randi naluk nem egy kotelezo kor a szexhez, hanem sajat maguk szamara is kikapcsolodas (vacsora, szorakozohely, borozo, utazas stb.)"

Magyarországon is vannak ilyen férfiak, csak ők meg nem találnak nőt maguknak.

Legtöbb normálisan/jól kinéző ismerősöm arról panaszkodik, hogy alig akad lány, akivel kettőnél több szót lehetne váltani. Bezzeg ha azt írják a csajnak, hogy "Nálam vagy nálad" akkor azonnal benne van a hölgy is egy kufircolásban.

Előző lakótársam jó vágású férfiként falta a nőket. Délután írt neki egy-egy csaj Tinderen, este 8-ra már jött filmezni, majd szex, zuhany és ment is haza, vagy maximum reggelig maradtak aztán mentek dolgukra, munkába. És ez nem egy-egy alkalom volt, hanem sorban álltak nála a csajok.Egy fillérbe nem került neki. Az tény, hogy ezt látják a "filléres sörhasas" arcok is, hogy ingyen van a p..ina, ezért így is állnak hozzá.

2019. márc. 24. 19:16
 10/39 anonim válasza:
Adja az í et. De megnéznélek... 24f
2019. márc. 24. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!