Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jovokep itthon, magyar ferfiva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jovokep itthon, magyar ferfival? Miert ilyen katasztrofalis a helyzet?

Figyelt kérdés

Sziasztok

tanacsra volna szuksegem

28 eves vagyok, lany, budapesti

nagyon sok teruleten, modon probaltam tarskeresessel ... baratokon keresztul, interneten, etteremben, utcan stb.... szoval tenyleg, mindenhol

(otthonrol dolgozom, tehat munkahely kizarva nalam sajnos)

a tapasztalatom : filleres tahok, ha meghiv egy kolara az elso randin a masodik alkalommal huzza a szajat, hogy akkor most igayan itt az ideje fizethetnek en ... szexben nulla, romantika nulla, elhanyagolt, sorhas, ennek ellenere elvarasok a csucson....

ez nem altalanositas, 10 ferfibol 10 ilyen volt , es a ferfi barataim is ilyenek

kimentem kulfoldre dolgozni egy idore, ottani tapasztalatok : filleressegrol hirbol sem hallottak, a randi naluk nem egy kotelezo kor a szexhez, hanem sajat maguk szamara is kikapcsolodas (vacsora, szorakozohely, borozo, utazas stb.)

csaladkozpontu mentalitas, magukra ado ferfiak (jol oltozott, parfum stb.) es mindezt nem felvagasbol, hanem belulrol jovo termeszetessegbol....

neketek is ez a tapasztalat?

mit lehet tenni?

csaladot akarok, de egy filleres tahoval nem allok ossze.. itt van sajat lakasom, allasom....

mit tennetek?

2019. márc. 24. 18:47
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, azoknak a magyar férfiaknak, akiket te hiányolsz, már külföldi barátnőjük van...
2019. márc. 25. 14:29
 32/39 anonim ***** válasza:
62%
az én legjobb tanácsom költözz el külföldre. én is nyelvet tanulok pont emiatt, hogy le tudjak innen lépni.Mert ugyanezek a tapasztalataim. Egyszerűen siralmas ami itt van- És persze nemcsak a férfi oldallal van itt a gond. A sok ribizli is tehet róla, hogy a normális csajjal is úgy bánnak,mintha egy ribi lenne. A legtöbb magyar férfival egyszerűen semmit nem lehet kezdeni. Vagy csak annyit akarnak. Ha szép vagy akkor k..va vagy sztük. Ha meg még szőke haj és kék szem mint nekem akkor csakis egy buta k...va lehetsz. Ennyi. Beskatujázás az megy. Azt nézhetem végig ahogy a nem éppen túl előnyös külsejű nőknek van barátjuk közben meg én le vagyok ejtve. Mert ez a mentalitás. vAGY amelyik nem csak annyit akar az meg vagy olyan, hogy azért mert ő jól néz ki akkor ennyi elég is ahhoz, hogy hanyadt dobjad magadat és nem kell semmit udvarolnia. Biztos tapasztaltad, hogy helyes de dög unalmas. Vagy csak annyi a szte párkapcsolatépítés, hogy átjön tévéztek meg megeszi amit főztél azt egyet sétáltok a környéken. Meg esetleg egy hónapban egyszer elmentek moziba. Hát ez nesze semmi fogd meg jól. Köszike. Hát nem. 30 éves koromban azt mondtam na ebből elég volt. Mindenhonnan ugyanezeket a panaszokat hallottam, hogy másoknak is ugyanezek a tapasztalatai ugyhogy köszönöm,de beláttam, hogy nem velem van a gond,hanem egy olyan társadalmi deviancia van jelen az országban ismerkedési területen, hogy az hihetetlen. Mind2 oldalról.A maradék normális úgy keresi egymást, mint tűt a szénakazalban. Egyre több nőtől hallottam, hogy ég és föld a különbség magyar és külföldi közt. És elkezdtem tanulni angolul 30 évesen. Mostt 31/N vagyok és hamarosan középfokúzok angolból. Utána még tanulom kicsit aztán valamerre elindulok a nagyvilágba. Mert itt beláttam, hogy felesleges kezdeni bármit is. És igen rettentően sóherek még a normálisabbak is. De annyira, hogy én nőként többet áldoztam az adott pasira, mint amit ő férfiként. És akkor amikor az ember lánya felhozza nekik a de bezzeg a külföldi pasi nem ilyen sóher dolgot meg a külföldi nem ilyen abnormális akkor mindjárt jön a szöveg, hogy a magyar nőknek csak azért kell külföldi mert annak több a pénze. Hát szerintem nem kéne nagy elvárásnak lennie egy férfi felé sem, hogy a nőjét egy hónapban egyszeri alkalommal is képes legyen elvinni valahova. Mert amíg azt éltem meg ,hogy az a pasi két naponként átjött akkor ugye csak valami kajával várod. Az mondjuk ha csak egy 1000 ft-ot mondok minimális összegnek alkalmanként akkor egy hónapban 15-20000 ft körül adtam ki kajára arra a pasira. Hát ők meg az egy hónapban egyszer egy 120 ft-os kávé. Klafa. Na ennyit róluk akkor. Ismerkedjél csak külföldivel én se fogok mást tenni. Ahhoz igencsak közbe kell lépnie a sorsnak, hogy én ebben az országban maradjak. És az a durva, hogy az emberek már nemcsak a gazdasági okok miatt lépnek meg innen, hanem egyre többen társkeresési okok miatt. Én részemről magyarral feladtam. Láttam eleget. És nekem senki ide ne tolja a ne általánosítsak dolgot. Mert igenis nem tudok nem általánosítani hogyha folyton csak ilyen randikat tapasztalok meg ezt látom baráti körömben meg már folyton csak erre hallok lányokat panaszkodni.pfff.Ja és amit írtál, hogy ja meghívnak egy italra azt akkor azt hiszik mindjárt hanyadt is vágod nekik magad. Sőt ha hazakísérnek egy buli után akkor már ha nem smárolhatnak le a kapuban simán ennél a résznél vadidgenként aki nyilván nem vált ki belőled semmit még hogy ilyenre add a fejedet, akkor természetesen biztosra veheted, hogy többet nem keresnek. Vagy a szexet már ne is mondjam. És őszintén se udvarolni nem tudnak, se smárolni.
2019. jún. 17. 16:02
 33/39 anonim ***** válasza:
46%
Azért csak szétraktad a lábad ezeknek a pasiknak, ezzel szépen be is áraztad magad.
2020. febr. 3. 06:48
 34/39 anonim ***** válasza:
0%
tahók vagytok
2020. febr. 4. 21:59
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem tom, azért ismerkedésnél le lehet szűrni, hogy kivel érdemes eljutni randi szintre. Ha te ezt nem tudod megtenni, akkor ne csodáld.

Internet? Kérsz képet. Látod, hogy pocakos, akkor kuka.

Nem értelek, de tényleg :/

2021. jún. 3. 09:47
 36/39 anonim ***** válasza:
Az "élményeid" leírásával egyetértek, ha nem is akkora ég és föld különbséggel a két típus között.
2021. aug. 28. 07:32
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg trollkérdés, de reméljük azóta már külföldön vagy! :)
2021. okt. 21. 19:27
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
35-ös...kérsz képet és elküldi a 10 évvel ezelőttit. Persze, nőből is sok ilyen van. Én legutóbb, tavaly találkoztam valakivel, végleg betette a kaput, azóta nem is ismerkedem. A képen egy kultúrált kinézetű egyén volt, jól fésült. Nagy nehezen, vasárnap délelőttre megbeszéltünk randit, mert ő gyanúsan nem ért rá máskor. El is jött, napszemcsiben, amit nem volt hajlandó levenni az állítólagos allergiája miatt. Ami hagyján, vagyis mégsem, mert a szemébe sem lehetett nézni, de élőben nem ismertem volna fel a kép alapján. Meg sem közelítette. A haj is más színű volt, kócos, igénytelen. Hogy meghívjon valahova? Felejtős. Első randira erőltette, hogy menjünk egy kihalt helyre motorozni. Nyilván nem mentem bele. Az, hogy üdítőre meghívjon, az felejtős volt. És ez egy 50 éves volt...Nem is volt több randi. :D
2022. ápr. 26. 10:17
 39/39 anonim ***** válasza:
79%
32-es. Szó szerint így van, ahogy leírod. 15 éves, társkeresési tapasztalat alapján mondom. Áldozni nem akarnak semmire, mind azt mondta, nála nem szokás születés-, névnapra ajándékozni. A nőnap egy kommunista ünnep. És ehhez hasonlók. Ha feljött és nálam aludt egy idő után, akkor bezabálta mind, amit főztem. Kétpofára. Egész nap gályáztam. Vacsira a felvágottat is. Az egyik megevett vagy 20 dekát, másik este is 20 dekát, paradicsom, paprika, télen is, sajt, stb. ami ok, de azt is én vettem. Annyi esze sem volt a 2 gyerekes elvált, 40 éves apukának, hogy magától hozzon valamit, akkor megkértem, hetek múlva, mert anyagilag nem bírtam, hogy hozzon már ő is valamit. Erre hozott 10 deka felvágottat kettőnknek két estére. Mikor ő egyedül 20 dekát evett meg egy vacsira. Olyan volt mint a Mátyás király meséjében, hozott is, meg nem is. A meseszerű kapcsolat ebben ki is merült. A többiről nem is beszélek, mit műveltek, mert rosszul leszek így visszatekintve.
2022. ápr. 26. 10:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!