Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jovokep itthon, magyar ferfival? Miert ilyen katasztrofalis a helyzet?
Sziasztok
tanacsra volna szuksegem
28 eves vagyok, lany, budapesti
nagyon sok teruleten, modon probaltam tarskeresessel ... baratokon keresztul, interneten, etteremben, utcan stb.... szoval tenyleg, mindenhol
(otthonrol dolgozom, tehat munkahely kizarva nalam sajnos)
a tapasztalatom : filleres tahok, ha meghiv egy kolara az elso randin a masodik alkalommal huzza a szajat, hogy akkor most igayan itt az ideje fizethetnek en ... szexben nulla, romantika nulla, elhanyagolt, sorhas, ennek ellenere elvarasok a csucson....
ez nem altalanositas, 10 ferfibol 10 ilyen volt , es a ferfi barataim is ilyenek
kimentem kulfoldre dolgozni egy idore, ottani tapasztalatok : filleressegrol hirbol sem hallottak, a randi naluk nem egy kotelezo kor a szexhez, hanem sajat maguk szamara is kikapcsolodas (vacsora, szorakozohely, borozo, utazas stb.)
csaladkozpontu mentalitas, magukra ado ferfiak (jol oltozott, parfum stb.) es mindezt nem felvagasbol, hanem belulrol jovo termeszetessegbol....
neketek is ez a tapasztalat?
mit lehet tenni?
csaladot akarok, de egy filleres tahoval nem allok ossze.. itt van sajat lakasom, allasom....
mit tennetek?
Nem tom, azért ismerkedésnél le lehet szűrni, hogy kivel érdemes eljutni randi szintre. Ha te ezt nem tudod megtenni, akkor ne csodáld.
Internet? Kérsz képet. Látod, hogy pocakos, akkor kuka.
Nem értelek, de tényleg :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!