Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jovokep itthon, magyar ferfiva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jovokep itthon, magyar ferfival? Miert ilyen katasztrofalis a helyzet?

Figyelt kérdés

Sziasztok

tanacsra volna szuksegem

28 eves vagyok, lany, budapesti

nagyon sok teruleten, modon probaltam tarskeresessel ... baratokon keresztul, interneten, etteremben, utcan stb.... szoval tenyleg, mindenhol

(otthonrol dolgozom, tehat munkahely kizarva nalam sajnos)

a tapasztalatom : filleres tahok, ha meghiv egy kolara az elso randin a masodik alkalommal huzza a szajat, hogy akkor most igayan itt az ideje fizethetnek en ... szexben nulla, romantika nulla, elhanyagolt, sorhas, ennek ellenere elvarasok a csucson....

ez nem altalanositas, 10 ferfibol 10 ilyen volt , es a ferfi barataim is ilyenek

kimentem kulfoldre dolgozni egy idore, ottani tapasztalatok : filleressegrol hirbol sem hallottak, a randi naluk nem egy kotelezo kor a szexhez, hanem sajat maguk szamara is kikapcsolodas (vacsora, szorakozohely, borozo, utazas stb.)

csaladkozpontu mentalitas, magukra ado ferfiak (jol oltozott, parfum stb.) es mindezt nem felvagasbol, hanem belulrol jovo termeszetessegbol....

neketek is ez a tapasztalat?

mit lehet tenni?

csaladot akarok, de egy filleres tahoval nem allok ossze.. itt van sajat lakasom, allasom....

mit tennetek?

2019. márc. 24. 18:47
1 2 3 4
 11/39 anonim válasza:
41%

"Ettől még nem leszel anyagias senki szemében, maximum a szegényebb férfiak körében."

Azok meg le van sz@rva! Csak a gazdag pasikkal foglalkozz! Ez a nagy megoldásom a helyzetedre.

2019. márc. 24. 19:30
 12/39 anonim ***** válasza:
74%

Kedves #11-es.

Nem a pénzre kiélezve írtam azt a mondatot. Viszont egy normális anyagi háttérrel rendelkező személy nagyobb valószínűséggel fogja meghívni bármire a nőt anélkül, hogy forintra pontosan ezt utána észben tartaná.

Természetesen egy minimálbéres is lehet normális és nem filléres tahó.

#6-os voltam

2019. márc. 24. 19:38
 13/39 anonim válasza:
37%
Helyezkedne, de nem tud. Hidd el, ellennél te egy sörhasu, 85 évessel is a hajóján ;)
2019. márc. 24. 19:42
 14/39 anonim ***** válasza:
46%
És te mit tudsz felmutatni? Én pl nem vágom magam hanyatt egy csajtol csak mert lik van alatta.....
2019. márc. 24. 19:47
 15/39 anonim ***** válasza:
79%
Ha te neked nem tetsző emberekkel randizol, az nem a magyar férfiak hibája.
2019. márc. 24. 19:50
 16/39 anonim ***** válasza:
76%
Rossz férfiakkal hozott össze a sors.
2019. márc. 24. 19:54
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a helyzet pofon egyszerű. Hál Istennek csak össze kell jönnöd egy külföldi férfival és már meg is oldódott a probléma.

32/f

2019. márc. 24. 20:12
 18/39 anonim ***** válasza:
26%
Utolsóval ellentétben, én irónia nélkül javaslom ugyanezt: hagyd a magyar pasikat a francba és gyere össze külföldivel.
2019. márc. 24. 20:16
 19/39 anonim válasza:
82%

Őszintén szólva, egy pasi ismerősöm sem ilyen, ahogy én sem voltam sosem. Randin is nem elfogadható, hogy a nő fizessen. Az igazság az, hogy a hiba pont benned van. Ösztönösen azokat akarod, akik olyanok, akiket sérelmezel. Pedig hidd el, hogy sokunk(?) nem olyan, de nyilván pont azokkal nem jutsz el még a randiig sem vagy nem állsz szóba "olyan" szinten velük.

Itt vagyok én példának. Az elmúlt 13 évben egyetlen egy olyan "csajjal" volt dolgom, aki mellett úgy éreztem, hogy őérte mindenkiről lemondanék és csakis mellette szeretnék reggelente ébredni amíg élek. Hogy őt akartam a gyerekem anyjának, ha odáig eljutunk. Ha ő lesz az egyetlen nő, akivel a hátralévő életemben lehetek úgy is, nem bánom kicsit sem.

Annyi idő és megannyi párkapcsolat után ez igencsak elszomorító arány.

Masszívan vagyok már a 30-ban, saját kertes házzal, vállalkozással, nincs családom, pedig nagyon szerettem volna. Már egyre inkább kezdek letenni róla. Pont azért, mert a nők/csajok olyanok, hogy alkalmatlanok rá. Olyan elvárásaik vannak vagy olyan életvitelt akarnak, ami kicsit sem elfogadható.

Az online társkeresők is egyszerűen egy nagy bullshit kategóriába sorolhatóak. Miért? Vagy kamu profilosok, akiket a szolgáltató talált ki, hogy előfizessen az ember. Vagy inaktívak. Vagy el sem olvassák az üzeneteket. Vagy nem is válaszolnak az elolvasott üzenetre, mert annyira tuskók pics.k. És nem. Nem a díszrib..c kategóriásokkal foglalkoztam sosem. Sem online, sem a való életben.

Szóval nem a pasikkal van igazából baj, többnyire. A baj az, hogy a pasi vagy nem eléggé díszkö...g kinézetű. Vagy nem elég gazdag. Vagy nem egy fullos lakóparkban lakik. Vagy nincs kigyúrva eléggé. Vagy túl "messze" lakik és nem az adott településen. Vagy nem elég drága autóval jár. Vagy nem keres annyit, mint szerinte kéne. Vagy nem tetszik neki az, amiből él. Vagy az iskolai végzettsége nem elegendő neki, függetlenül attól, hogy mennyit keres. Etc. Vagy ezek egyvelege. A slussz poén pedig az, ha kitalálja azt, hogy még szereti az exét. Ezért pedig ott hagyja azt, aki pont megfelelne neki, szinte minden téren. Az pedig, hogy mennyire is hűtlenek a csajok/nők, már meg sem említem, mert igen csak lekörözik a pasikat ezen a téren.

Hogy mit kéne tenned? Egyszerű. Keress magadmellé kutyát vagy macskát és tegyél le arról, hogy családot akarj. Már nem azok az idők vannak, mint régen. Ha meg elkapkodod egy éppen szerelmes pillanatodban a gyerekvállalást egy látszólag alkalmas partnerrel, akkor valaki le fog lépni. Vagy ő, vagy te. A gyerek meg szívni fog, mert csonka családban nőhet fel. Ha meg egyedül maradsz vele, akkor meg még nehezebb lesz az életed. Úgyhogy engedd el a témát. Legyen kutyád vagy macskád. Bulizz, élj és ne agyalj ilyesmin. Felesleges. Lottózz. Egy 5-ösre sokkal nagyobb az esélyed, mint egy igazi, normális kapcsolatra. Családra. Ami tényleg olyan, hogy együtt öregedsz meg a pároddal.

Az élet úgy is azt hozza, amit érdemelsz.

2019. márc. 24. 20:17
 20/39 anonim ***** válasza:
79%

Egyrészt nem értem azzal mi a gond, ha felváltva fizetitek a randikat. Nekem ez nőként is alap, felnőtt emberek vagyunk nem apám visz fagyizni.

Másrészt lehet benned némi defekt ha ilyen igénytelen tuskókkal sikerül csak randizni. Elég sok randin voltam de soha nem találkoztam egyetlen olyan pasival sem aki igénytelen lett volna vagy bunkó. Azt mondjuk honnan tudod, hogy szexben nulla? Ha 2 randi után odadobod magad egy szerinted igénytelen, semmirevaló taplónak aki még csak nem is tetszik az kit minősít?

Na én viszont megmondom őszintén, hogy egy jó tapasztalatom sincs külföldi férfiakkal. Igaz randizni nem voltam egyikkel se, de a munkám miatt sokkal találkozom. A legtöbb undorítóan nyomul, azt hiszi elájulok ha meglobogtat egy 20 ezrest. A főnök már nem küld nőket tárgyalni velük mert egyszerűen annyira meg akarnak dugni, hogy nem tudsz velük értelmesen üzletről beszélni. Természetesen ha már családcentrikusság akkor a felesége meg a kisgyereke mellől akar fiatal csajokat felszedni. Úgy gondolom, hogy én talán kicsit reálisabban látom a helyzetet, mivel nem randiztunk mindig kicsit jobban a valóságot láttam belőlük.

Minden országban vannak igénytelen tahók meg normális, rendes férfiak. Ha te itthon ennyi ember között egy normálisat se találsz az szerintem inkább téged minősít.

2019. márc. 24. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!