Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jovokep itthon, magyar ferfival? Miert ilyen katasztrofalis a helyzet?
Sziasztok
tanacsra volna szuksegem
28 eves vagyok, lany, budapesti
nagyon sok teruleten, modon probaltam tarskeresessel ... baratokon keresztul, interneten, etteremben, utcan stb.... szoval tenyleg, mindenhol
(otthonrol dolgozom, tehat munkahely kizarva nalam sajnos)
a tapasztalatom : filleres tahok, ha meghiv egy kolara az elso randin a masodik alkalommal huzza a szajat, hogy akkor most igayan itt az ideje fizethetnek en ... szexben nulla, romantika nulla, elhanyagolt, sorhas, ennek ellenere elvarasok a csucson....
ez nem altalanositas, 10 ferfibol 10 ilyen volt , es a ferfi barataim is ilyenek
kimentem kulfoldre dolgozni egy idore, ottani tapasztalatok : filleressegrol hirbol sem hallottak, a randi naluk nem egy kotelezo kor a szexhez, hanem sajat maguk szamara is kikapcsolodas (vacsora, szorakozohely, borozo, utazas stb.)
csaladkozpontu mentalitas, magukra ado ferfiak (jol oltozott, parfum stb.) es mindezt nem felvagasbol, hanem belulrol jovo termeszetessegbol....
neketek is ez a tapasztalat?
mit lehet tenni?
csaladot akarok, de egy filleres tahoval nem allok ossze.. itt van sajat lakasom, allasom....
mit tennetek?
Azért a filléres tahókkal csak összefekszel, ha már utaltál rá, hogy szexben nullák.
Pofám nem lenne garasoskodni randin, de még alkalmi találkozások alkalmával sem.
Végigmész a belvárosi utcákon (V, VI, VII, XIII kerület) és tele vannak az utcák ilyen beparfümözött, skatulyából kihúzott pénzes pasikkal, amikről álmodozol.
Ezek szerint csúnyácska vagy hozzájuk. A külföldi dolgot meg gondolom már csak provokációból írtad oda.
A ferjem kulfoldi leven mar 11 eve kulfoldon elek es nem ertek egyet ezzel a “kulfoldi pasik jobbak” lozunggal. Amikor pesten laktam akkor Magyar pasijaim voltak, egyik sem fillereskedett, sorhasuk sem volt, sot konkretan az osszes jol nezett ki es volt egzisztenciajuk.
Szoval sztem csak a plebsel futottal ossze. Kulfoldi pasibol is van tusko de ott is csak keves ilyenbe futottam bele-magasak az elvarasaim, ahogy az ovek is es ez igy van rendjen.
“nem értem, miért dörgöli mindenki a kérdező képébe, hogy lefeküdt pár emberrel. és mi van akkor?”
24: nem azzal van a gond, ha élvezte egy kicsit az életet.
De olvasd végig egyben a panaszáradatot.
Minden pasi türhő, igénytelen, spúr, és még a szexben is rossz.
Én pl pasiként nem tudom, hogy a sötét, szétcsúszott, ápolatlan nők mekkora szexistennők, vagy fa darabok, mert bottal sem piszkàlok meg egy ilyen nőt.
A kérdező viszont a jelek szerint az igénytelen pasi hadat még magába is engedte, hogy kiderüljön nem csak bunkók, és ápolatlanok, de rosszul is dugnak.
Most akkor vagy troll a csaj, vagy ki az igénytelen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!