Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen sok kövér nő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok kövér nő? Régen is ez volt?

Figyelt kérdés

A tinder, bumble appokon az engem lájkolók nagy része túlsúlyos, sokszor kórosan elhízott fiatal nő, akik tucatjával húznak be hetente. De a munkahelyen, utcán is azt látom hogy rengeteg az elhízott fiatal lány 18-30 éves korig is. Kövér férfiak is vannak persze de kevesebb. Rosszul emlékszem vagy régen tényleg nem így volt? Húszas éveimben csupa vékony vagy kicsit teltebb alakú lányok vettek körbe és válogatni lehetett, most meg olyan mintha majdnem minden szingli nő hatalmas bálna lenne. Mi változott?

F, 29

2023. ápr. 24. 23:16
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
71%
23. Ősi férfipropaganda, hogy a férfinek minél több nőt kell teherbe ejtenie viszont akkor a nőnek meg a legjobb génű férfira kell törekednie. Most mi akkor a baj incelke? Minden úgy van ahogy a természet diktálja mi csak engedelmeskedünk. :D
2023. ápr. 25. 09:00
 22/65 anonim ***** válasza:
84%
Több az elhízott férfi, mint az elhízott nő. És Magyarország a legelső az elhízás terén Európában. Ez van, sajnos. A sok gyorskaja, készétel, adalékanyag fogyasztása tehet róla. Plusz a mozgásszegény életmód.
2023. ápr. 25. 09:43
 23/65 anonim ***** válasza:
20%
Valoszinuleg ez a szinted! Ha jobb nőt akarsz, fejleszd magadat
2023. ápr. 25. 09:53
 24/65 anonim ***** válasza:
66%

Vannak fiatalok, öregek, nők férfiak. Sajnos azt veszem észre hogy az egészséges testalkat már inkább ritkaság és ahogy fentebb írták a kövér az átlagos. Járok kondiba és szomorú de nem azok járnak akiknek egyébként is szüksége lenne a mozgásra hanem a vékony és izmos emberek. Kövér alig van.

Sajnos a nők igen megengedhetik maguknak hogy elhízzanak, a baráti társaságomban rengeteg a kövér nő és mindnek van kapcsolata általában náluk vékonyabb férfival. Mivel én sportos vagyok sosem jöttek be a kövér nők, így elég nehéz helyzetben vagyok, nincs is társam :)

2023. ápr. 25. 10:11
 25/65 A kérdező kommentje:
Sportos, jokepu, intelligens pasi vagyok, jobbat erdemlek egy igenytelen dagadeknal. Ha nekem van heti 3-4 szer ket oram sportolni, mozogni, akkor nekik miert nincs? Egyszerubb lenne mereszteni a valagam a netflix elott meg csipszet zabalni de igenyes vagyok magamra. Szomoru latni hogy milyen szep csajok lennenek ezek sokszor, az arcukon latni hogy kevesbe malac fejjel nagyon csinosak lennenek. Tisztelet persze a kivetelnek aki egeszsegugyi okokbol tulsulyos. Igy vagy ugy de a konditeremben ahova jarok, 80%ban pasikat latok, ok azok akik tesznek is valamit hogy vonzoak legyenek.
2023. ápr. 25. 10:11
 26/65 anonim ***** válasza:
89%

"A kérdező egy heteró férfi, nyilván a nőket veszi észre"

Mert egyértelmű, hogy a nőket akarja szidni. Ez a fogalmazásból kiderül. Meg a rosszindulat is. "szingli bálna". Mintha csak a nők lennének túlsúlyosak.

Mellesleg távol áll tőlem a sértődöttség, mivel 169/52 vagyok és inkább híznom kéne pár kilót.

2023. ápr. 25. 10:23
 27/65 anonim ***** válasza:
90%
"konditeremben ahova jarok, 80%ban pasikat latok" - ez nagyon érdekes, én meg kb 70 %-ban inkább nőket.
2023. ápr. 25. 10:56
 28/65 anonim ***** válasza:
91%
Én meg pont azt látom, hogy a nők tesznek többet a külsejükért beleértve az alakjukat is, és én több elhízott férfit látok, mint nőt. Akkor most ez hogy van?
2023. ápr. 25. 10:56
 29/65 anonim ***** válasza:
93%

""konditeremben ahova jarok, 80%ban pasikat latok"

Jó lesz az kevesebbnek is. Mondjuk 60-70%, de a nők jelentős része ilyen-olyan csoportos órákon izzad, vagy egyenesen női konditerembe jár, mint én is. Inkább átutazom a fél várost, de ott legalább nyugi van.

2023. ápr. 25. 11:19
 30/65 A kérdező kommentje:
Itt most a fiatalokrol van szo. Negyvenes, otvenes pasik kozott tenyleg sok a kover, de a fiatal ferfiak azert nagyon nagy szazalekban jo formaban vannak, nekem nincs dagadt haverom, de az egesz irodaban 2-3 ilyen srac van. A westendben viszont rohangalnak a koverebbnel koverebb tini meg huszoneves csajok. Itt nem ertem a kulonbseget. Tovabba sert, hogy az ilyenek akik engem lajkolnak, azt gondoljak hogy egy ligaban jatszunk? En sem huzok be topmodell csajokat. Tudni kell hol a helyunk
2023. ápr. 25. 11:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!