Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok kövér nő? Régen is ez volt?
A tinder, bumble appokon az engem lájkolók nagy része túlsúlyos, sokszor kórosan elhízott fiatal nő, akik tucatjával húznak be hetente. De a munkahelyen, utcán is azt látom hogy rengeteg az elhízott fiatal lány 18-30 éves korig is. Kövér férfiak is vannak persze de kevesebb. Rosszul emlékszem vagy régen tényleg nem így volt? Húszas éveimben csupa vékony vagy kicsit teltebb alakú lányok vettek körbe és válogatni lehetett, most meg olyan mintha majdnem minden szingli nő hatalmas bálna lenne. Mi változott?
F, 29
"Meglepetésre a fiatalok körében a legjelentősebb a súlygyarapodás. A fiatal, 18–39 éves nők körében jóval kevésbé, 16,6 százalékról 18,3-re nőtt az elhízottak aránya, a túlsúlyosaké pedig 21-ről 28 százalékra emelkedett. A fiatal, 18–39 éves férfiak körében több mint kétszeresére, 13 százalékról 28-ra ugrott az elhízottak aránya az elmúlt fél évben.
Beszédes, hogy amíg a fiatal nők átlagos testsúlya egy kilóval nőtt, addig a fiatal férfiak 3,3 kilóval nehezebbek."
Egyszer olvastam, hogy a férfiak személyes sértésnek veszik, ha egy nő kövér, mert az a nő nem akar nekik tetszeni. És gondoltam, hogy ez még nekem is furának hangzik.
De az ilyen kérdéseknél elgondolkozom, hogy lehet, hogy van benne valami. Nekem sem tetszenek a kövér férfiak, ezért leszarom, mit csinálnak. Otthon tespednek és esznek? Csinálják, nem egymást keressük.
Kiakadni ilyenen, komolyan mondom...
Csak az újabb nőgyűlölő, nőalázó kamu kérdés, mindig valami más köntösbe bújtatva.
Van egy rossz hírem. Ettől nektek nem lesz jobb, sem könnyebb.
AZ meg hogy kinek mi a szintje, hagyjuk sokszor tettetek tanú bizonyosságot arról, hogy magatokat etősen fel, a nőket meg erősen le értékelitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!