Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyek és mik azok "a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyek és mik azok "a nők elszállt igényei"?

Figyelt kérdés
2023. dec. 28. 18:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/90 anonim ***** válasza:
71%

Én annyit tudok írni hogy a probléma forrása a két nem hozzáállása az ismerkedéshez.

Van a normális csoport, aki "lejjebb ad" mert bár orvos belészeret az irodista nőbe, vagy az ügyvédnőnek megfelel az informatikus, mert összeillenek a kevesebb pénz, iskolázottság ellenére is (nem kizárólag rövid távon).

A második csoport az amikor a férfiak prioritása a csinos, villogtatni való nők akik ezzel élnek. Ergó win-win a szituáció.

A harmadik pedig az abnormális ugyanis mindkettő nem igényelne jó külsőt, belsőt és persze jólétet, de nem tudja megugrani ő maga se valamelyiket. A sikertelen egyedek ők.

Ezek lehetnek az iskolázott, jó fizetéssel rendelkezők is, mint a szegényebb sorban lévők.

Vagyis mindent összevetve fontos, hogy legyenek az embernek elvárásai, de nem kéne, hogy túlzások essen. Az a bibi, hogy sok ember nem tudja felmérni, hogy de igenis irreálisan gondolkodik.

2023. dec. 28. 21:42
 52/90 anonim ***** válasza:
28%
Többet tennél az úgy érdekében, ha nem szidnad a nőket. Hidd el,ez nem szimpatikus senkinek sem.
2023. dec. 28. 21:43
 53/90 anonim ***** válasza:
42%
Mutass egy nőszídást, én magam fogom lepontozni ha igazságtalan. Ja hogy nem volt nőszídás, csak hallucináltad? Szerintem meg pontosan ez árt az ügynek, ha ilyen alapvető problémákat nem lehet nyíltan és tisztességesen megvitatni. Névtelen fórum, miért ne lehetne őszintén érvelni? Itt a nagy lehetőség, senkit és semmit nem kell védeni, semmi egó, maximálisan érzelemmentesen ütköztethetőek az érvek. Ezért sem értem mire valók ezek az övön aluli próbálkozások és aljas belemagyarázások, szándékosan bevetett érvelési hibák. Vitázz a tartalommal, ha nem megy akkor ismerd el hogy igazunk van és ügy lezárva.
2023. dec. 28. 21:48
 54/90 anonim ***** válasza:
25%
De a másik fél érveire te reagálsz besertodve meg indulatosan. Én is csak leirtam, amit gondolok. A nők azért nincsenek kapcsolatban azokkal a férfiakkal, akiket elutasitottak, mert nem akarnak velük lenni. Nem kötelező már kapcsolatban lenni. Ennyi. Ezen mit kell hisztizni?
2023. dec. 28. 21:51
 55/90 anonim ***** válasza:
35%

"egy minimális egzisztencia"

Jajj a "minimális" egzisztenciánál mindig ki szokott derülni, hogy a nők szerint CSAK alap, hogy a pasi

Minimum nettó 700et keressen

Legyen egy kocsija és lakása nem hitelre szülői segítség nélkül

Minden hétvéggén férjen bele egy wellnes vagy valamj jó drága program

És ha ezeket nem tudja hozni akkor egy életképtelen roncs.

2023. dec. 28. 21:59
 56/90 anonim ***** válasza:
58%
55-itt ilyet egy női hozzászóló sem irt.
2023. dec. 28. 22:00
 57/90 anonim ***** válasza:
67%
Olvasd el te is, te idióta! Azt pont egy pasi irta gunyolodaskent!
2023. dec. 28. 22:05
 58/90 anonim ***** válasza:
32%

Elfelejti a sok nő, hogy ők is otthon ülnek anyucival és apucival, vagy azt, hogy alájuk oda tolta anyuci és apuci a lakást, pénzt és fizette a sulit. Az olyan férfi, aki saját magának állta mindazt, belét kidolgozta mellette gyárban, üzletekben az sokáig nem marad meg az olyan nővel, akinek mindent álltak, vagy akit ő maga felkarol hiába csinos, sőt hiába szereti, mert a nő negatív tulajdonságai elő jönnek, vagy az élethez való hozzáállás közti különbségek kettőjük között. Természetesen ez fordítva is érvényes. Elfelejtik az emberek, hogy nem minden a pénz, a luxus, a magamutogatás, a verseny az ismerősökkel, barátokkal. Sokkal fontosabb, hogy az a pár passzoljon és főleg szeresse egymást. Attól, hogy valakinek egyetemi végzettsége van még egya nem biztos, hogy az élet más területein megállja a helyét. Az intelligencia nemcsak egyetem által értendő.

Persze érthető, hogy nem akar az ember éhen halni, hónapról hónapra élni, de az, hogy valaki azért nem ad a másiknak esélyt, mert nem ismeri Beethoven összes művét, vagy nem tudja elvinni nyáron Új -Zélandra az ostobaság, felszínesség jele. Fordítva is megvan ez a jelenség csak inkább a külsőre vonatkozik, mert nem rendelkezik kacsaszájjal és szilikon mellekkel. Tulajdonképpen fölösleges egymásra mutogatni.

2023. dec. 28. 22:12
 59/90 anonim ***** válasza:
35%

Azon jót nevettem ma én is, amikor olvastam egy nőtől hogy elvárja hogy ne legyen életképtelen a másik fél stb, tényleg nagyarcú tenyérbemászó komment volt. Mert hogy neki is megvan nagyjából minden, lakás munka stb. Aztán a végén úgy mellékesen kihúzták belőle hogy a szülei rakták alá a lakást :D És akkor ment a hápogás hogy dehát miért baj ha a szülők támogatják a gyereküket. Szóval az a fránya stílus és manipulációs szándék ismét. Mert alapból teljesen úgy adta elő az a nő is addig a pontig, mintha önerőből érte volna el, közben dehogy. És pontosan úgy várta el másoktól, ilyen lenéző flegma stílusban. És mondhatnám megint hogy ami egyenlő abban lehet elvárás, csak ez a másokat lenéző és kiforgató stílus, ismét...

Pedig másokhoz normálisan, emberként hozzáállni semmibe nem kerülne. De manapság az arrogancia dívik sok nőnél, meg hogy a többi embert teljesen lenézzék vagy leszólják, ha kevésbé szerencsések mint pl ő volt. Nem kell összejönni bárkivel isten ments, de ez a nagyképű arrogancia ez baromira kontraproduktív, és ez fogja végül a vesztüket is okozni. Én pedig nem fogom kicsit sem sajnálni az ilyet, bármennyire is áldozatnak mutatja majd magát.

2023. dec. 28. 22:24
 60/90 anonim ***** válasza:
25%
Már megint a 2.5 pipás, aki homályosan fenyegeti a nők sorsát. Ettől áll fel?
2023. dec. 28. 22:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!