Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet az hogy az utóbbi időkben a nők igényei elszálltak, valóban elszálltak a nők igényei?
Igen, de nem tudatosan, szándékosan, hanem ilyenné formálta őket a túltolt feminizmus és ez az abnormális anyagias világ.
Ez van, el kell engedni a párkapcsolat témát férfiként és egyből többre viszed, vagy áldozol rá, ha megteheheted és van kedved hozzá.
Mik azok az elszállt igények ?
- lakás autó
- nettó 1 millió
- 20 centis kolbász
- kigyúrt vagy tini testalkat
- 2 diploma 3 nyelvvizsga
- 185 cm jóképűség
? Ilyesmi?
Olyannal kellene kezdened aki a te szinteden van. Ugyanúgy keres, hasonló külső adottságai vannak stb.
Egy gyárimunkás pl ne akarjon egy több diplomás nőt, vagy egy fogatlan lepukkant elhízott alkoholista se akarjon bomba nőt .
A nőkre is igaz . Ha én utcaseprő lennék, nem kezdenék egy vezérigazgatóval, vagy ha elhanyagoltam a külsőm akkor nem rohangálok egy adonis után.
Nekem is volt olyan akit visszautasítottam, olyan mérges volt hogy alpári módon lehordott.
Pedig szerintem a kutyának sem kellett volna egy fogatlan és alkoholista biztonsági őr. De persze szerinte én vagyok a beképzelt meg a szemét.
Tudni kell kezelni a visszautasítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!