Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai nők valóban a tökéletes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nők valóban a tökéletes férfit keresik és ha kiderül egy hiba a férfinél akkor máris bekapcsol a red flag jelző és elmenekülnek?

Figyelt kérdés
2023. szept. 25. 08:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
19%
Mivel a mai világban egy nőnek gyakorlatilag 0-24 udvarolnak a férfiak (még amikor alszik akkor is valószínűleg jönnek a lájkok és üzenetek a telefonra), így megtehetek hogy válogatnak.
2023. szept. 25. 08:30
 2/17 A kérdező kommentje:
1. Azért a férfiak száma is véges és nem juthat mindenkinek jó pasi....
2023. szept. 25. 08:33
 3/17 anonim ***** válasza:
9%
2: Persze hogy nem juthat, ezt egyes nők felismerik és ilyenkor jönnek a reálisabb elvárások/igények, akiknél meg nem, azoknál jönnek a macskák és megöregednek egyedül.
2023. szept. 25. 08:35
 4/17 anonim ***** válasza:
81%
Nem kerestem sose a tökéleteset. De ha nem tudok vele elképzelni semmit, akkor nem kell vele szenvedjek.
2023. szept. 25. 08:53
 5/17 anonim ***** válasza:
16%

Attól függ milyen hibáról van szó. Ha kellően jól nézel ki férfiként és/vvagy kellően jól keresel és/vagy kellően jó dumád van és a farkad is méretes, akkor rengeteg hibádat elnézik.

De a legfontosabb a külső. Ha e téren kiváló vagy, kb. 10/8-as, akkor igazából minden más lényegtelenné válik.

Ne feledd minél szebb, jóképűbb, jó testű vagy annál több engedményt kapsz és minél rondább annál több feltételt.

2023. szept. 25. 08:53
 6/17 anonim ***** válasza:
20%
Kisebb hibákat elnézik ha extra jó a külső és a pénz is megvan.
2023. szept. 25. 08:58
 7/17 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem inkább a férfiak koptatják le a nőket
2023. szept. 25. 09:05
 8/17 anonim ***** válasza:

Nem.

F30

2023. szept. 25. 09:10
 9/17 anonim ***** válasza:
40%

Nem keresem a tökéletes ferfit! 30 évesen van már annyi élettapasztalatom, önreflexium, hogy pontosan tudom, mik azok a dolgok, akiket el tudok fogadni, és miket nem! Ami azonnal elutasitás:⛔

- Keptelen elismerni, ha hibázik

- Anyuci pici fia

- Nem képes az önálloságra

- Nem akar gyereket

- Van gyereke

- Nem lehet vele kommunikálni

- Haverok fontosabbak

- Nem tart egyenrangu félnek

- Anyjával él

- Nincs egzisztenciája

- Nincs autója, jogsija

Na ezek nálam azonnali elutasitás!

Ebből nem tudok engedni, mert ezek nagyon zavarnak! És igen, inkább leszek maganyos macskás nő, mint hogy egy szar kapcsolatban legyek!

2023. szept. 25. 09:36
 10/17 anonim ***** válasza:
76%

20 on éves koromban nem érdekelt a red flag dolog.

Aztán pár rossz kapcsolat után egyre jobban felismertem már mit keresek mi az ami roaazul6esik mit szeretnék látni érezni a kapcsolatomban és már képes vagyok arra h erős vonzalom esetén is szakitsak ha csupa olyan dolgot tesz ami tudom h se hosszú se rövid távon nem jó nekem. Felesleges már belebonyolódnom amikor látszik hogy érzelmileg nem érett, sérült, jatszmázik, stb..

2023. szept. 25. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!