Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban azért nem vesznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban azért nem vesznek észre mert nem vagyok vidám?

Figyelt kérdés
Igazából ocd-s-depressziós szorongásos gondjaim vannak, arra szedek 100mg ssri-t. Átlagos életet élek, viszont a hangulatom rendszerint nihil. Még az erőltetett mosoly sem megy amúgy, nem tudom mikor lehettem utóljára igazán boldog. Akárhányszor beszéltem terapeutával nem tudtam megmondani mi bajom, szimplán üres vagyok, ez a "numb". Egyik azt mondta hogy a betegségeim megterhelőek és azért érzem magam érzéketlennek (van más gondom is). Szóval jah, nem lehet csak úgy pozitív kisugárzást produkálni vagy ilyesmi. 23f
2023. szept. 16. 04:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
36%
Koltozz el hawai-ra
2023. szept. 16. 05:37
 2/21 A kérdező kommentje:
Ott is ugyanolyan fos a létezés, a saját fejemből nem tudok kiugrani.
2023. szept. 16. 05:43
 3/21 anonim ***** válasza:
72%
Fuss le egy marahont, az transzcendes erzest ad, azzal lehet sikerul
2023. szept. 16. 05:51
 4/21 A kérdező kommentje:
Jobban szeretem a súlyzós edzést, a futkározás nem elégít úgy ki mint egy kemény resistance tranning.
2023. szept. 16. 05:54
 5/21 anonim ***** válasza:
21%
Ok... en segiteni akartam de te futkarozasnak hivod, meg benne lettem volna abba is hogy velem fuss. Mindenki azt kapja amit erdemel
2023. szept. 16. 06:02
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a zene hallgatás nagyon sokat segít, olyankor teljesen kizárok mindent és felolvadok benne. Persze ha olyan mélyen vagy akkor azt sem tudsz hallgatni, csak idegesit. Valamilyen hobbi, rajzolást próbáltál? Ami leköti egy ideig az elmédet.
2023. szept. 16. 06:15
 7/21 A kérdező kommentje:
A sport szokott segíteni, a súyzós edzés, közben tudom élvezni a zenét kb csak akkor. Aztán gaming, régebben asztali szerepjátékoztam. De kb ennyi. Rajzolni soha nem tudtam.
2023. szept. 16. 06:20
 8/21 anonim ***** válasza:
93%
Ha nincs kardio, akkor a súlyzós edzés kiegyensúlyozatlan. Az nem fog vidámmá tenni. Legalább menj el túrázni, ha futni nem akarsz.
2023. szept. 16. 06:50
 9/21 A kérdező kommentje:
Igazából kardiónak számít egy nehézsúlyos edzés is ha az ember pulzusa felmegy legalább 120ra, még a túrázás szimpla aerob ha nem terheli annyira az embert. A futónak a futás is aerob ha annyira edzett és nem kardió.
2023. szept. 16. 06:57
 10/21 anonim ***** válasza:
89%
Az aerob mozgás a hosszú élet egyik kulcsfontossági eleme.
2023. szept. 16. 07:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!