Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban azért nem vesznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban azért nem vesznek észre mert nem vagyok vidám?

Figyelt kérdés
Igazából ocd-s-depressziós szorongásos gondjaim vannak, arra szedek 100mg ssri-t. Átlagos életet élek, viszont a hangulatom rendszerint nihil. Még az erőltetett mosoly sem megy amúgy, nem tudom mikor lehettem utóljára igazán boldog. Akárhányszor beszéltem terapeutával nem tudtam megmondani mi bajom, szimplán üres vagyok, ez a "numb". Egyik azt mondta hogy a betegségeim megterhelőek és azért érzem magam érzéketlennek (van más gondom is). Szóval jah, nem lehet csak úgy pozitív kisugárzást produkálni vagy ilyesmi. 23f
2023. szept. 16. 04:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%

Én sétálok napi 15kmt sokat javított a hangulatomon.

A súlyzós edzés unalmas, nem csinál semmit

2023. szept. 16. 07:26
 12/21 anonim ***** válasza:
Vannak barátaid? A társaság lenne a legfontosabb.
2023. szept. 16. 08:16
 13/21 anonim ***** válasza:
Ayahuasca szertartás segítene rajtad
2023. szept. 16. 09:20
 14/21 anonim ***** válasza:
Igen, arra láttunk példát legutóbb, hogy mennyire segít...
2023. szept. 16. 09:22
 15/21 A kérdező kommentje:
Így diéta alatt mindenhová gyalog járok hogy növeljem a napi aktivitást, viszont súlyzós edzést is egyaránt űzöm. Fogyás-majd tömegelés, nyilván izomra. Esztétika mellett erőre is edzek.
2023. szept. 16. 16:16
 16/21 anonim ***** válasza:
Én inkább agyra gyúrok, anyagilag is megéri. :)
2023. szept. 17. 01:17
 17/21 A kérdező kommentje:
12.Komoly barátságaim nem nagyon vannak már, nehéz igazi barátot találni.
2023. szept. 17. 01:20
 18/21 anonim ***** válasza:
Mi a többi betegséged? Nem lehet azon segíteni vagy javítani?
2023. szept. 17. 09:04
 19/21 anonim ***** válasza:
17- hogyan töltöd a szabadidodet? Mindig egyedül vagy tudsz valamilyen közösséghez csatlakozni? Néha az is elég, ha kimozdulsz a saját világoszöld, kirándulsz egy jót és még tudod ezeket az élményeket osztani.
2023. szept. 17. 09:24
 20/21 A kérdező kommentje:

18.4 évesen kialakult a szívritmus zavar és amikor műtöttek sanszos hogy oxigénhiányom volt és azért tikkelek, ez mellé jön ugye az ocd és depresszió. 18 évesen szövődménytől volt egy szívelégtelenségem de felgyógyultam, most újra edzésben vagyok, szabad nehézsúlyos edzéseket végeznem, konzultáltam orvossal erről. Tikkekkel annyit tudok kezdeni hogy kevesebb koffeint iszom és magnéziumot szedek, kb 500mg-ot.

19.Többnyire edzés vagy gaming, gyógymasszőr képzésre is járok,. Mély barátságaim manapság nincsenek, elbeszélgetek emberekkel de annyi, múltkor ittam a külföldi munkásokkal. Úgy relatíve jó véleménnyel van rólam mindenki a munkahelyemen, csak szimplán magamnak való vagyok.

2023. szept. 17. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!