Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz lehet az hogy az utóbbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz lehet az hogy az utóbbi időkben a nők igényei elszálltak, valóban elszálltak a nők igényei?

Figyelt kérdés
2023. okt. 2. 18:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
9%

Nem tudom, hogy őszinte legyek, én kezdem úgy érezni hogy manapság nem is feltétlen olyan ritka ez, mint páran mondjátok. Ha most fejben végigvesszük a jelenlegi trendeket, és hogy ez hova vezet, szerintem meg emelkedik az arányuk. Én a régebbi kapcsolataimra is emlékszem és pl a 2000-es évek közepén ami szintén nem olyan rég volt, de mégis teljesen más volt a hozzáállás női oldalról. Manapság meg mintha sokan erre lennének büszkék, hogy ők erős független nők, és hogy ők nem főznek. Mi marad ebből? A férfi fog főzni ha együtt élnek, vagy rendelnek nonstop ételt. Engem ez nem zavarna, én tudok főzni, magamnak is én főzök. Csak azért kicsit máris sérül a kölcsönös oda vissza elvárás, nem? És akad még jópár hasonló ilyen dolog, ahogy azt a 14-es válaszomban is vázoltam.

Illetve mégvalami. Azért is gondolom, hogy ez nem csak egy ritka dolog, mert pl meg lehet nézni a 14-es válaszomat. Van rajta 8 pontozás. És ebből bizony 5 lepontozás. És a 3 felpontozásból is kettőről tudni vélem hogy férfi aki igazat ad nekem, hiszen női véleményeket meg lepontoztak. Ellenben ez a tény, hogy ez a diplomatikus, racionális és reális kommentem ennyire le lett húzva nők által, ez mit is üzenhet? Sokan megérintve érezhették magukat, és nem szimpatizálnak azzal amit írtam. A 12-es válasz aki jót írt és szerintem top komment válaszként a kérdésre, ő kapott összesen 11 pontozást. Na most az én 5 lepontozásom ennek majdnem a fele. Ha az itteni átlagot nézzük, ezek szerint az itteni nők többsége nagyon is nem értett egyet azzal amit mondtam. Tehát máris sérülni látszik az az elv, hogy nem ez lenne a jellemző. Hiszen ha nem így lenne, mi szükség lett volna ennyire lepontozni azt a válaszomat a nők által?

2023. okt. 3. 00:33
 22/23 anonim ***** válasza:
58%

Emelkedhet, de akkor is ritka.

Ha folyamat olyanokat fogsz ki, akik ki akarnak használni, az rólad többet mond el.

Én nem főzök. Nem is várom el, mert én sem csinálom. És ezt a hozzáállást látom.

Ez kicsit olyan, mint amikor a nő, aki nem veszi fel a férje nevét, az valami elnyomó feminácinak van titulálva, mert valamiért sokan úgy látják, hogy az az elletettje. És sokan úgy is reagálnak, mintha a nő mondaná a férfinak, hogy "naaa, majd a pasi veszi fel az én nevemet".

2023. okt. 3. 01:27
 23/23 anonim ***** válasza:
49%
Igényes, egyedül is életképes nőknek mindig is voltak igényeik, és nem is engedtek belőle. Ez nem függött az adott év számtól.
2023. okt. 3. 07:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!