Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet az hogy az utóbbi időkben a nők igényei elszálltak, valóban elszálltak a nők igényei?
Nem tudom, hogy őszinte legyek, én kezdem úgy érezni hogy manapság nem is feltétlen olyan ritka ez, mint páran mondjátok. Ha most fejben végigvesszük a jelenlegi trendeket, és hogy ez hova vezet, szerintem meg emelkedik az arányuk. Én a régebbi kapcsolataimra is emlékszem és pl a 2000-es évek közepén ami szintén nem olyan rég volt, de mégis teljesen más volt a hozzáállás női oldalról. Manapság meg mintha sokan erre lennének büszkék, hogy ők erős független nők, és hogy ők nem főznek. Mi marad ebből? A férfi fog főzni ha együtt élnek, vagy rendelnek nonstop ételt. Engem ez nem zavarna, én tudok főzni, magamnak is én főzök. Csak azért kicsit máris sérül a kölcsönös oda vissza elvárás, nem? És akad még jópár hasonló ilyen dolog, ahogy azt a 14-es válaszomban is vázoltam.
Illetve mégvalami. Azért is gondolom, hogy ez nem csak egy ritka dolog, mert pl meg lehet nézni a 14-es válaszomat. Van rajta 8 pontozás. És ebből bizony 5 lepontozás. És a 3 felpontozásból is kettőről tudni vélem hogy férfi aki igazat ad nekem, hiszen női véleményeket meg lepontoztak. Ellenben ez a tény, hogy ez a diplomatikus, racionális és reális kommentem ennyire le lett húzva nők által, ez mit is üzenhet? Sokan megérintve érezhették magukat, és nem szimpatizálnak azzal amit írtam. A 12-es válasz aki jót írt és szerintem top komment válaszként a kérdésre, ő kapott összesen 11 pontozást. Na most az én 5 lepontozásom ennek majdnem a fele. Ha az itteni átlagot nézzük, ezek szerint az itteni nők többsége nagyon is nem értett egyet azzal amit mondtam. Tehát máris sérülni látszik az az elv, hogy nem ez lenne a jellemző. Hiszen ha nem így lenne, mi szükség lett volna ennyire lepontozni azt a válaszomat a nők által?
Emelkedhet, de akkor is ritka.
Ha folyamat olyanokat fogsz ki, akik ki akarnak használni, az rólad többet mond el.
Én nem főzök. Nem is várom el, mert én sem csinálom. És ezt a hozzáállást látom.
Ez kicsit olyan, mint amikor a nő, aki nem veszi fel a férje nevét, az valami elnyomó feminácinak van titulálva, mert valamiért sokan úgy látják, hogy az az elletettje. És sokan úgy is reagálnak, mintha a nő mondaná a férfinak, hogy "naaa, majd a pasi veszi fel az én nevemet".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!