Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz lehet az hogy az utóbbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz lehet az hogy az utóbbi időkben a nők igényei elszálltak, valóban elszálltak a nők igényei?

Figyelt kérdés
2023. okt. 2. 18:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
36%
Nekem 3 diplomás a férjem. Nem tudom mit hoz a jövő, de biztos hogy ő utána nekem már nem kellene buta férfi.
2023. okt. 2. 20:54
 12/23 anonim ***** válasza:
63%
Nem szálltak el, csak merik a minimum emberi szintet megkövetelni, mert már nincsenek a férfiakra utalva a túléléshez. Megkövetelik, hogy a közös otthonban a feladatokat a férfi IS lássa el, tehát ne “segítsen” takarítani, hanem takarítsa ő is a közös otthont. Ha gyerek van, akkor azzal ne csak az anyja törődjön, ha beteg, ne csak az anyja ugorjon a munkából, stb. Legyen érett, képes a felnőtt kommunikációra, legyen asszertív, és ha problémája van, akkor törekedjen ő is a megoldásra, ne a másiktól várja a csodát. Legyen magára és a környezetére igényes, ne várja el, hogy ki legyen szolgálva (mert nem lesz), legyen munkája, amire lehet építeni, van benne fejlődésre lehetőség (tehát ne maxolja ki a karrierlehetőségeit 25 évesen a szalag mellett). Tudjon spórolni, akarjon közös jövőt építeni, lehetőleg ne egy gagyi albérletben, vagy az anyja pincéjében akarja leélni az életét. Legyen intelligens, nem muszáj a diploma, de tudjon értelmesen megnyilvánulni beszélgetés közben. Legyen hobbija, ne abból álljon az élete, hogy valamilyen képernyőt bámul amikor nem dolgozik. Ne legyen részeges, drogos, erőszakos. Ezek nagy igények?
2023. okt. 2. 20:57
 13/23 anonim ***** válasza:
44%

Ajánlom figyelmedbe ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=e7_4yLjsm_U

Rendkívül jól elmondja mit is jelent valójában a "női igények" elszállása.

(megsúgom nem azt amire a legtöbben gondolnak)

2023. okt. 2. 20:57
 14/23 anonim ***** válasza:
42%

12 ez elméletben szép és jó. Ez lenne az egyenlőség.

Na de mi van abban az esetben, amikor egy ilyen férfi mellé egy olyan nő csapódik, aki még egy rántottát se tud megcsinálni? Aki hanyag, nem takarít, oldja meg a másik, ő helyette sorozatot néz és facebookozik, amúgy elvan a mocsokban. Aki alibi munkában van, 4 órás, vagy folyamatos munkakeresésben, és nem is törné nagyon magát mert alapból úgy vélekedik a férfi hozza haza a több pénzt. Aki mindig a férfitől várja a megoldást, és azt is hogy szórakoztassa. És akkor várj feltenném a pontot az i-re, tehát adott egy ilyen nő, és ennek ellenére is ezeket várná el ugyanúgy, mint amiket a 12-esben írsz szép listát. Csak mert úgy van vele hogy az jár minden nőnek hiszen mások is azt várják el. Velük ilyenkor mi a helyzet? Mert most nem oltásból, de egyre több ilyen nő képződik manapság, fura módon. Pl itt az oldalon is sokszor látni ezt a helyzetet a kérdések között. Nekik akkor ezek elszállt igények lennének, vagy sem? Mi az amit cserébe tudnak adni, azon kívül mint ami a lábuk között van?

2023. okt. 2. 21:10
 15/23 anonim ***** válasza:
72%
14-es, miett nem hagyod ott az ilyen not? Az igenyesseg nem a ruhazkodasnal kezdodik, hanem az emberi kapcsolatoknal. Neked nincsenek igenyeid?
2023. okt. 2. 21:15
 16/23 anonim ***** válasza:
83%
#14 szerintem mindenki tisztában van vele, hogy mindkét nemben vannak olyanok, akik nem alkalmasak kapcsolatra, vagy egyszerűen nem jó emberek. Nem kell velük összejönni, vagy ha nem tudtad hogy ilyenek, akkor ki kell lépni a kapcsolatból.
2023. okt. 2. 21:17
 17/23 anonim ***** válasza:
82%

Nem élek ilyen nővel, ennél azért bölcsebb vagyok mostanra :)

Viszont randiztam párszor az utóbbi években, és voltak köztük ilyesmi nők is. Egyikből se lett kapcsolat, mások az igényeink. Igazából csak azért hoztam fel ezt az egészet, mert ott pl náluk is pontosan ezt éreztem, hogy csomó mindent elvárnának, de amit adnának az pedig erősen túl van értékelve, és nem igazán lenne egálban sem a két dolog.

Illetve a gyakoris szál, itt is láttam olyat több kérdésben, ahol szegény kérdező hasonló nővel jött össze. Értem én, részben ő hibája, jobban kellene szelektálni.

De ilyen esetekben pl ezeknek a fajta nőknek, akik cserébe a felét se tudnák nyújtani, nekik mondhatni igenis túlzó és elszállt igényeik vannak, nem? Vagy mi számítana mostanra normálnak? Mert úgy érzem kicsit megváltozott a világ az utóbbi 5-10 évben, és szeretném most kicsit jobban megérteni ezt a részét is.

2023. okt. 2. 21:25
 18/23 anonim ***** válasza:
45%
#17 persze, ha ilyen nőkről van szó, nekik nyilván el vannak szállva az igényeik, de nem ilyen nő a jellemző. Nem lehet ilyet általánosságban kijelenteni, hogy a nőknek el vannak szállva az igényeik, mert az átlagot tekintve nem igaz. Pláne ha azt vesszük, hogy Magyarországon még ma is az jellemzőbb sok helyen, hogy a nő csinál minden házimunkát, “mert az női munka” amellett, hogy ő is dolgozik, a pasi meg nem csinál semmit, mert “ő elfáradt a munkában”.
2023. okt. 2. 21:31
 19/23 anonim ***** válasza:
44%

A 12-es leírta a lényeget.

Olvasgassátok!

De vicc hogy ez téma, amikor egyértelműnek kellene lennie, hogy ne egy mamát keress, aki kiganéz téged, hanem egy társat… aki ugyanúgy fáradt a munka után mint te aki döglesz a kanapé előtt.

2023. okt. 2. 22:04
 20/23 anonim ***** válasza:
64%
14, az életben az van, hogy egy férfi nem fog azon izgulni, hogy ha összeköltöznek, az övé lesz a főzés, és főz-e olyan jól, mint a párja anyukája. Pontosan azért, mert amit leírsz, az sokkal ritkább. Létező, de ritka.
2023. okt. 3. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!