Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért elvárás a mamahoteles...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elvárás a mamahoteles csajtól hogy én külön éljek a szüleimtől?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok és már egy ideje beszélgetek egy csajjal. Ő és én is otthon lakunk, mert 25-30 millió egy panel, amit ennyi évesen esélytelen megvenni, a hitelkondíciók meg szörnyűek jelenleg (15m ft, 20év, 170e ft/hó).

Beszélgetéseink során csak a szokásos derült ki, kicsit anyagias (külföldi nyaralás minden évben többször, állandóan valami program legyen hétvégente etc.), de ez még annyira nem is zavar. Az viszont már igen, hogy neki elvárás kb. hogy a leendő párja külön éljen a szüleitől, miközben ő is otthon lakik és van egy VW Poloja, ennyi az össz egzisztenciája kb.

Adminisztrátorként dolgozik, gondolom ilyen nettó 350 fele kereshet, amiből messze nem megy.

Szerintetek miért elvárás számára a saját lakás?

2023. dec. 14. 14:02
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
84%

Én most tévedtem ide, nem szeretném elolvasni ezt az 5 oldal veszekedést, mert lassan már háború és béke mennyiség ez :D Szóval bocs, ha ezeket már megírták.

A nők, akik nincsenek elszállva többnyire azt várják csak el, hogy önálló életet élj, függetlenül. Ez nem azt jelenti, hogy saját lakás kell, albérletben is lehet élni. Téged nem zavarna, hogy nincs olyan hely, ahol kettesben tudnátok lenni? Ahol úgy nyöghet a csaj szex közben, ahogy akar, és nincs ott a szomszédban valamelyik szülő?

Én egyetem miatt elköltöztem otthonról 18 évesen és a legjobb dolog volt ez, ami történhetett velem. Olyan szintű önállóságra nevelt, amit nagyban segített minden téren az életben. Senki sem mondta, de szerintem a lányoknak is imponált, hogy ott állok kb gyerekként, és senkire nincs szükségem az életben, független vagyok. 28 évesen már azért kezdesz idősödni.. 30 évesen fogod megtapasztalni milyen egyedül lenni, ami valljuk be nem ideális.

A másik dolog: te vagy a férfi. Tudom, hogy egyenlőség van, de azért mégsem. Az a nő szülni fog egyszer (már ha akartok gyereket), elő kell teremtened egyedül 3 főre elegendő pénzt (vagy 4 főre). Te nőként nem olyan férfit választanál, aki mellett biztonságosan nevelhetsz fel gyereket? Szerintem ebben nincs semmi szörnyű, hogy minimális egzisztenciát azért keres egy nő.

A harmadik: semmi közöm hozzá, de szerintem csapnivaló az élethez vagy pénzhez való hozzáállásod. Nyilvánvalóan el tudnál költözni otthonról ilyen fizetéssel, pláne, ha elköltesz nyaralásra egy évi albérletárat. Nekem ez tudod mit sugall? Azért élsz otthon, mert így kényelmes neked és nem is vágysz másra. Észre sem veszed milyen red flageket halmozol egymásra, főleg azzal, ahogy próbálsz érvelni egy természetellenes életmód mellett.

2023. dec. 15. 11:03
 52/57 anonim ***** válasza:
74%

51

Uuugyanez jutott eszemb! 1.5M elmegy arra, hogy ott vagy 2 hetet! Ahelyett, hogy félretenned saját lakasra! 😵Nem anyagi okokból vagy te otthon, hanem mert igy kényelmes! Így a tuti,... 😏 Hajrá PánPéter, csaknaztán ne csodálkozz, ha kerulnek a nok

2023. dec. 15. 11:08
 53/57 anonim ***** válasza:
100%

50, ahhhhham

Szóval nem kölözöl külön lakásba, mert drága, a hitelkondíciók rosszak...

De azért egy egész éves törlesztőt elköltesz egyetlen nyaralásra:D

Ebből is látszik, hgoy telójában nem akarsz elköltözni otthonról.

2023. dec. 15. 11:12
 54/57 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo egesz eddig fogtam a partod, de ha elnyaralsz masfel millat akkor ne csodalkozz. Meg mi ez hogy proli Horvatorszag? Szerintem itt az arc neked nagy kicsit( persze mai noknek is) de te sem vagy kulonb.
2023. dec. 15. 11:24
 55/57 anonim ***** válasza:
100%
Háhh, csak ráhibáztam, hogy valójában egy életképtelen here és fél attól, mi lesz anyuci szoknyája nélkül?! 🤣
2023. dec. 15. 12:02
 56/57 anonim ***** válasza:
100%

A horvátországi nyaralás a proli, miközben 28 évesen még a gyerekszobádban élsz és anyukád mos rád. lol

Meg mi az, hogy proli egy ország? Én megkeresek nettó 1 milliót havonta, mégis szeretek lejárni a Balatonra, mert jól érzem magam ott. Én is proli vagyok?

2023. dec. 15. 12:24
 57/57 anonim ***** válasza:
84%

Aha, kérdező, szóval "nem kötelező szülni", akkor gondolom, te nem szexelsz egyáltalán azzal a nővel? Mert amennyiben igen, úgy mindig megvan az esélye egy esetleges terhességnek, és abban az esetben a nő fogja kihordani és megszülni azt a gyereket a saját testi egészségét, akár életét is kockára téve. Ezzel párhuzamosan jelentősen lecsökken a munkapiaci értéke és a legnagyobb egzisztenciális krízisnek teszi ki magát. A te gyerekedért! Annyi lenne a dolgod férfiként, hogy megteremtsd a biztonságot ehhez a nőnek, de te erre sem vagy képes.

Te inkább nyaralsz 1,5 millióból és közben laksz a gyerekszobádban, kizsákmányolod a saját anyádat is, potenciálisan a barátnődet és közben te sírsz itt, hogy anyagiasak a nők.

Te nem vagy férfi, az a te legnagyobb bajod. Ha az volnál, okos lennél, együttérző és felelősségteljes lennél.

2023. dec. 15. 12:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!