Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külső terén mennyire érdemes engedni az elvárásokból?
70% ? Én még sokkal többet is,a külső csak első pillanatban
dominál,később ha valaki eszméletlenül jó fej,udvarias,intelligens,
kedves,stb. simán felül írja a külsőt.Sokkal hosszabb távúak
a belsőre épülő kapcsolatok.Persze ha ha valakinek baromi sok lóvéja,néha
az is működik,akár hosszú távon is,de a minősége az elég gáz.
Ismerősöm is ilyenben él,tipikus bomba nő,átlag pasi,aztán
a csaj olyan stílusban beszél a férjével,hogy még a kutyával
se beszélne úgy más..de már együtt vannak 25 éve,a jó mód
az azért pótolta valamilyen szinten a csajt.
Az lenne nagy pofára esés h most a csávó egy fiatalabbra cserélné,
de annyira balfék a srác,hogy még vagyonszerződést se írtak.
Számomra egyetlen egy olyan kitétel volt, amit nagyon erősen tartottam, hogy legyen nálam magasabb. Ezt is megszegtem egyszer, de baromira nem éreztem magamat nőnek egy nálam fél fejjel kisebb srác mellett, úgyhogy onnan kezdve már csak nálam magasabbakkal ismerkedtem. A párom ennek tökéletesen megfelelt a maga két méterével. Az első randin voltak ugyan dolgok, amik annyira nem tetszettek a külsején, de a személyiségével úgy levett a lábamról, hogy azóta a külseje is felértékelődött bennem és őt látom a világon a legjóképűbb férfinak. Az évek során ez csak erősödött.
Lista szerint nem lehet ismerkedni. Ez nem egy kanapé, hogy illik-e a többi bútorhoz és a fal színéhez. Emberek vagyunk milliónyi tulajdonsággal kívül-belül, nincs két egyforma a világon. Lehet persze foggal-körömmel ragaszkodni leírt szabályokhoz, de szinte esélytelen, hogy pont olyan emberrel ismerkedsz meg, aki pontról-pontra mindenben megfelel.
Vonzalomnak kell lennie. Viszont szerintem ritka az aki kizárólag egy fajta típushoz képes csak vonzodni.
Szóval kétlem hogy csak azon bukott már kapcsolat hogy az illető a barna hajat szerette, a másiknak meg éppen fekete haja volt.
A vonzalom az nem egy lista alapján jön. Képen nézhet ki jól ha eloben nem vonz.
És lehet hogy egy olyan férfi vonz aki meg nem a tipikus ideális. Bár olyanom nincs.
Ne legyen túl vékony és kövér, legyen magasabb ha csak 3 centivel is. Jó kiállású férfias legyen (mondjuk volt aranyos párom is). Más nincs. Szóval ennek sok ember megfelel.
N 31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!