Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy érdemes regisztrálni randi oldalon az alábbi elvárásokkal? Milyen profilt csináljak, hogy a célszemélyek keressenek fel?
31 éves vagyok, vékony, alacsony, intelligens, nagyon jó saját egzisztenciával.
Az elvárásaim:
- nőtlen, gyermektelen maximum 40 éves intelligens, nem dohányzó férfi
- jó egzisztencia
- sportos testalkat (+10kg nem gond, de a +20 már igen, és a -10 is..)
- jó humor, önirónia, pozitív életszemlélet
- sármos összkép
Egyszer regisztráltam még télen, leírtam-bejelöltem a fentieket.
Érdekes módon megtalált az összes 50+ gyerekes/elvált/dohányzó/elhízott férfi, de senki aki a fentiekre példa lett volna.
Mit nem szabad kiírni? Az egzisztencia? Akkor hogy fogalmazzam "burkoltan"?
Bármit írsz ki, meg fognak keresni olyanok, akik egyáltalán nem felelnek meg az igényeidnek. Ennek két oka van:
- El sem olvassa, hogy kit keresel, csak meglátott, megtetszettél és próbálkozni fog
- Elolvassa, de úgy van vele, hogy hátha mégis bejön, nem veszíthet semmit
A sármos összkép eléggé szubjektív. A humor is, mert valaki idegbeteg lesz bizonyos humortól, más meg ezen szórakozik a legjobban.
Hogy az egzisztenciával hogyan függ össze, hogy összeilletek-e, rejtély. Szegény, aki mai lakásárak mellett nem tud 30 milliót kivágni a zsebéből és pl. albérletben él. Akkor csak programozók, jogászok és magánrendelővel rendelkező orvosok jöhetnek szóba nagyjából. Akkor írd ezt! Programozót/jogászt/magándokit keresel!
Ha intelligens lennél nem írtad volna ki a kérdést!
Őket nem érdekli, hogy mit akarsz, nekik tetszettél. Lehet, hogy a felrakott képeidet cserélni kellene, ha 20 évvel idősebbek találnak meg, mint szeretnéd.
Itt vagyok, kedves kérdező 🙂
A kérdés csak annyi, hogy merre laksz, és te mit tudsz beleadni egy kapcsolatba. 🤔😉
Legyen saját lakása és autója? Mennyit keresen havonta? 2 millió ?
Szépen ki is zártad akkor a magyar ferfiak 70 % át!
Csak annak van saját lakása és autója aki 2 milliót keres?
Lemegyek a Lidl parkolójába és csak 5+ milliós autókat látok... ők mind albérletben laknak? És az autó lízing?
Értem, hogy nem feltétlenül ez a kérdés, és nem ez a platform, csak azt nem értem, hogy miért lettem jól leszavazva.
Hiszen csak az igazat írtam, hogy lássa a kérdező: bárhol belefuthat olyanba, aki megfelel az ő feltételeinek:
-nőtlen,gyermektelen 29 éves, nemdohányzó, intelligens férfi vagyok
-jó egzisztencia: kölföldön dolgozom, ahol mindent magamnak kellett kiharcolnom. A cégnél ahol elhelyezkedtem mindenki megbecsül és én is szeretek ott dolgozni. Saját, új autót vettem pár éve, zsebből (ca. 11 millió Ft. átszámolva) és lakásom is van, akkoriban 90 milliót ért (oké, a lakásra vettem fel hitelt, na bumm).
Nem kell kitúrnom senkit valami éhbérért végzett melóért, nem gebedek meg feleslegesen, és viszonylag jól is élek.
-sportos testalkat: 193cm és 86 kg a paramétereim, nem találom magam sem kövérnek, sem pálcikának, és elégedett vagyok azzal, ami munkát beleteszek egy edzésbe.
-jó humor, önirónia, pozitív életszemlélet: ember, ez a gyakorikérdések, ennél már csak jobb lehet
-sármos összkép: erről csak élőben lehet meggyőződni, dumálni bárki tud.
Nyisd ki a szemed, kedves kérdező! A rendesebb férfiak nem mindig vágnak fel azzal, hogy mit birtokolnak, és nem mindig találnak könnyen hozzájuk hasonló, normális nőt.
Mindenféle kötöszködés nélkül mondom: az elvárás egy dolog, de ahhoz társítani kell azt is, amit te nyújtani tudsz (nem feltétlenül anyagiakra gondolok.
Legyen szép napod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!