Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes huszonéves kor második felében hatalmas szerelemre várni, vagy el kell engedni, és lejjebb adni az elvárásokból?
Passz
Nekem spe. Mindig honapok kellettek h szerelmes legyek igy alakult kitartos kapcsolatom
Ha langoltam az egy atmeneti dolog volt csak. Par het ho ep max ...
Az elvaras annyi legyen amit te is tudsz nyujtani ...
Van az a mese, hogy csak egyszer lehet valaki igazán szerelmes. Ez nem igaz! Kérdező, voltál már igazán szerelmes? Ha igen, akkor ne add fel. A harmadik randin már lehetnének komoly érzelmeid iránta. Legalábbis én pasiként igy vagyok a dologgal. Ha nem, hát akkor nem.
Szexeltetek már? Mert az jól össze tudja keverni a fejeket.
Én se szoktam szerelmes lenni rögtön 3 randi után, de azért azt mindenképp érzem, hogy akarom hogy legyen folytatás vagy sem. Ha szeretnél folytatást, mert jól érzed magad, akkor hagyd, hogy alakuljanak a dolgok. Tudom hogy mindenki filmbe illő nagy heves valamit vár, de azért a legtöbb ember inkább meg is ismerné a párját. Szerintem sok ember nem is ad elég időt a másiknak (most az alapvető ellenérzéseket leszámítva) csak kapkod, csapong, elvárja idegenektől, hogy olyat adjon neki, amiről ő se tudja micsoda, aztán kapcsolatból kapcsolatba ugrál, mert képtelen volt dolgozni egy alakuló valamin.
Ha pedig egész biztosan úgy érzed, hogy semmiképp nem tudod ezt komolyan elképzelni, akkor hagyd a srácot, és ne áltasd.
Én is adnék neki 4-5 hónapot, szexelnék is vele ha működik a kémia.
Ha ezután sem érzed, akkor felejtős.
Ez teljesen attól függ, hogy milyen típusú nő vagy. Van akinek jó a szimplán jó, kielégítő kapcsolat és boldogan tud élni, valakinek kell az egetrengető vágy.
Én egyszer voltam halálosan szerelmes, köszönöm szépen, soha többet, nem tudtam élni az életem tőle.
Nekem pl bőven elég, sőt jó, ha csak a férfi szerelmes belém én pedig szeretem. Ha egy férfi szerelmes, akkor nem akar mást, te leszel az élete középpontja, nekem ez elég és kielégítő, sőt.
Testvérem 30 elmúlt, és még mindig ezt az érzés kergeti, de nem találja, kétszer volt eddig benne része és csak olyan mellett akar megállapodni aki mellett érzi ezt.
Hogy kinek lesz igaza, majd kiderül 60+ év múlva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!