Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes huszonéves kor második...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes huszonéves kor második felében hatalmas szerelemre várni, vagy el kell engedni, és lejjebb adni az elvárásokból?

Figyelt kérdés
Ismerkedem egy sráccal, eddig 3 alkalommal találkoztunk, jól érzem magam vele, nagyon kedves, figyelmes, hatalmas a lelke, külsőre is bejön. Lehet korai is ennyi idő után óriási lángolást várnom, de..néha elgondolkodom, egyáltalán képes vagyok-e a szerelemre..Akiket eddig életem során nagy szerelmeimnek tartottam, vagy kutyába sem vettek (kapcsolaton belül), vagy elmentünk egymás mellett, vagy egyszerűen teljesen alkalmatlanok voltak a párkapcsolatra. Az előző kapcsolatomból azért léptem ki, mert csak emberileg szerettem az illetőt, és még úgy is voltak idegesítő tulajdonságai.Az a baj, hogy hajszolok egy érzést, ami lehet, hogy nem is létezik, csak egy álomkép, és ha ezt kergetem, akkor egész életemben egyedül maradok..A mostani pasi hiányzik, ha nincs velem, sokat gondolok rá, várom, hogy találkozzunk, de még abban a fázisban vannak az érzéseim, hogy azért kicsit bennem van, hogy nézelődnék még..(t.nderhez hasonló alkalmazáson ismertem meg, de komoly kapcsolatot keres, és meglepően normális) Viszont ha meg jobban belegondolok, hiába, hogy még nem vagyunk együtt, nem lennék képes megtenni vele, mert annyira aranyos, és lelkes..
2018. szept. 4. 07:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell érezned. Szerintem amikor sorra kerül a testiség kérdése, akkor elég egyértelművé válik, hogy működne-e a történet hosszútávon, vagy már mostsem kívánod. Sodródj az árral, aztán majd meglátjátok.

Viszont az az érzésem, hogy görcsösen keresel valamit, amit nem lehet görccsel megtalálni.

2018. szept. 4. 15:57
 12/15 anonim ***** válasza:

Ismerős.

Biztos hosszú távon megszereted, de nem mindegyik embernek elég ez.

2018. szept. 4. 18:04
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia, én 4 éve ismertem meg egy kolleginát, aki már elsőre nagyon szimpatikus volt nekem, de 4 évig kerülgettük egymást. Most kezdtük el felismerni egymásban a rejtett értékeket, hogy pl. Ő mennyire okos, szorgalmas, jó humorú, gyerekszerető, egyszerűen milyen szép belső tulajdonságokkal rendelkezik. Ezt a külsővel kombinálva - ez egy pasinak kevésbé fontos - nevezzük kisugárzásnak és ez az ami férfiakat elvarázsolja.

Próbáljátok meg felismerni egymásban a rejtett értékeket, de ne kényszerből. Én 43 vok, de még sosem voltam ennyire szerelmes...

2018. szept. 15. 21:57
 14/15 anonim ***** válasza:

A 11es nagyon jól leírta...

Én még csak azt mondanám el h én is ilyennek tartottam magam mint te, olyannyira h bele sem mentem emiatt sokszor egy kapcsolatba, mert vártam.hol a nagy bumm.

Aztán találkoztam a mostani barátommal...Határozottan megfogott elsőre, mindig nevetnem kellet mikor már láttam h vmin töri a fejét, szexuálisan is vonzott de ennyi :D más okokból kifolyólag abszolút nem nekem való partner (volt) és úgy gondoltam uralom a vele kapcsolatos érzéseimet.

Aztán megismertem, sokszori elutasítás után és már nem tudtam vele nem találkozni annyira vágytam rá h vele legyek. Mondanom sem kell h a magammal vívott küzdelem őt majdnem felőrölte. Mikor már kifáradtunk mindketten, már csak együtt akartunk lenni. Én még soha nem éreztem ilyen mély szerelmet, szeretetet és ragaszkodást senki iránt. Ha rosszat tenne velem akkor elhagynám, továbblépnék, de mindig szeretném mert jó ember és érdemes arra h szeressék.

Csak azért ne legyél vkivel mert nagyon sürget az idő vagy hasonló baromságok. De hagyj még időt hátha megszereted, attól még a lángolás hidd el h ugyanúgy jön késöbb. Ha meg nem akkor nem.

2018. szept. 15. 22:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Jó olvasgatni a válaszokat.
2018. szept. 15. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!