Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy kb.38-45 éves férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kb.38-45 éves férfi mennyire tud komolyan venni párkapcsolati szempontból egy huszonéves nőt?

Figyelt kérdés
Huszonéves nő alatt olyan 26-28 éves korosztályra gondolok, nem fiatalabbakra. Érintett férfiak ha válaszolnának az jó lenne :) Mik lennének nektek egy ilyen kapcsolat előnyei, hátrányai? Mennyire terveznétek vele komolyan, család, stb?
2017. dec. 2. 21:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem lehet megmondani az illető pontos ismerete nélkül. De még sokszor azzal együtt sem.

Nem az éeltkortól függ, hogy ő hogy áll hozzá egy kapcsolathoz.

2017. dec. 2. 21:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem érintetteket, de azért köszi :)
2017. dec. 2. 21:55
 3/9 anonim ***** válasza:
61%
Ha rám írsz, megmondom. De azt remélem, tudod, hogy a 38-45 éves férfiak nem alkotnak homogén csoportot.
2017. dec. 2. 21:58
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
43 vagyok es 35 de inkabb 37 alatt senkivel ( meg ha egyeduli no is lenne a vilagon) nem kezdenek meg szexkapcsolatot sem nemhogy mast.
2017. dec. 2. 22:03
 5/9 anonim ***** válasza:
61%
Akiknek kapuzárási pánikjuk van, akik egy tapasztalatlanabb mellett érzik magukat nyeregben, akiknek nem volt kiegyensúlyozott kapcsolatuk, akik nem akarnak felnőni. Sajnos volt ilyenben részem. De hát ez is egy tapasztalat, ha annyira ragaszkodsz hozzá.
2017. dec. 2. 22:08
 6/9 anonim ***** válasza:
38 vagyok, és tökéletesen.
2017. dec. 2. 22:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Akiknek kapuzárási pánikjuk van, akik egy tapasztalatlanabb mellett érzik magukat nyeregben, akiknek nem volt kiegyensúlyozott kapcsolatuk, akik nem akarnak felnőni"

Ahogy a 38-45 közötti férfiak sem alkotnak homogén csoportot, úgy a huszonéves nők sem.

Most van a társaságban egy 26 éves nő, intelligens, érett, sokkal felnőttebb sok téren, mint azok a nők, akikkel mostanában randiztam (30-33 évesek, próbálják újraélni az egyetemista korukat, bulizás, félelem bármi elköteleződéstől, és sok esetben a tipikus pótcselekvések).

Szóval nem biztos, hogy egy 26-28 éves nőt csak az vesz komolya, aki egy harmincassal nem tud megbirkózni, lehet, hogy az a 26 éves nő érettebb, mint sokan, akiknek az érettségre egyetlen bizonyítékuk van, egy szám a születési év rovatban.

2017. dec. 2. 22:28
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Én éltem így, 10+ évig meg két szép gyerek is... más dolgok miatt lett vége.
2017. dec. 2. 22:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Természetesen nem homogén csoport. Nekem rossz volt a tapasztalatom, a fenti okokból, persze az önrészt is elismerem, csak most itt nincs kedvem kifejteni. Akkor biztos én fogtam ki az önzőbbeket, rigolyákkal, akikhez alkalmazkodni "kellett". És ez nem általánosítható. De ha egy 38-45 éves ember akar párkapcsolatot és kiegyensúlyozott, akkor már eleve van neki.
2017. dec. 2. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!