Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elvárás a mamahoteles csajtól hogy én külön éljek a szüleimtől?
28 éves vagyok és már egy ideje beszélgetek egy csajjal. Ő és én is otthon lakunk, mert 25-30 millió egy panel, amit ennyi évesen esélytelen megvenni, a hitelkondíciók meg szörnyűek jelenleg (15m ft, 20év, 170e ft/hó).
Beszélgetéseink során csak a szokásos derült ki, kicsit anyagias (külföldi nyaralás minden évben többször, állandóan valami program legyen hétvégente etc.), de ez még annyira nem is zavar. Az viszont már igen, hogy neki elvárás kb. hogy a leendő párja külön éljen a szüleitől, miközben ő is otthon lakik és van egy VW Poloja, ennyi az össz egzisztenciája kb.
Adminisztrátorként dolgozik, gondolom ilyen nettó 350 fele kereshet, amiből messze nem megy.
Szerintetek miért elvárás számára a saját lakás?
Na, akkor nincs egyenlőség? Csak valld be, hogy a férfinak kell megteremteni kegyed vágyait, mert te nem tudnád.
Végre egy nő, aki nem képmutató, mint itt a legtöbb. :D
39
Akkor vedd ki a részedet majd a szülésből is!
41
Én is elvárom, és igazság szerint, ezzel soha, egyetlen férfinak sem volt baja, sőt, gyöngédnek tartanak miatta! Viszonylag későn mentem férjehez (26 évesen) de a férjem, kifejezetten szereri, hogy nem a karrierem után loholok, hanem pl. örül, hogy én viszont otthont teremtek a pénzből! Rendben tartom a közös házat, meleg étellel várom haza, ha nem is minden nap, de sokszor. Vagy örül, hogy olyan helyen dolgozom, ahol igaz, nem fizeznek jól (netto 550) de legalább bármennyit lehetek otthonról, és igy van saját keresetem, és a mumkába sem szakadok bele, van időm vékonynak maradni, van időm magamra.. Szerintem tök oké, hogy te nem ilyen nőre vágysz, de nem értem, hogy ez miért baj, hogy sok nő viszont vágyik arra, hogy íly módon is nő lehessen a kapcsolatban, csak szerintem tisztázd, hogy te nem szeretnél ilyet. Nem kell, majd ha te nem, lesz ezer másik, aki megadja ezt annak nőnek! Nem cseszed sem az ő, sem a saját idődet!
Szerintem fordulj szakemberhez.
Lehet, hogy adott esetekbne igazad van, de látni, hog ymilyen iszonyatos frusztrációval küzedsz a témában. Ez jelentősen rontja nem csak a lehetőségeidet is a társkeresésben, de akár az életminőségedet is.
47 és? Mire mész a nagy realizmussal, ha ezzel azt éred el, hogy ellenérzésed van minden nőtől?
Vagy szerinted menni fog úgy a társkeresés, hogy közben rosszindulattal viseltetsz a nők iránt? ALigha.
Illetve hát.. de, a társkereéss még mehet, de egy tartós párkapcsolatnak esélye sincs.
47
Te beszélsz rózsaszin ködről, aki szerint nem fontos az egzisztencia? 🤣🤣🤣 Ez jó
Szerintem fontos, sosem mondtam h nem az, csóró csajjal mit kezdjek? Tudja magának fizetni a nyaralás rá eső részét?
Jövőre pl Párizsba megyek, nem ilyen proli Horvátba. Alsóhangon 1-1.5 misi elfog repülni, maga a hotel 90e ft/éjszaka... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!