Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagy elvárás ez,egy átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy elvárás ez,egy átlagos család centikus nő megtalálása?

Figyelt kérdés
40 éves sportos alkatú férfi vagyok. Nincs gyerekem,van saját házam,autóm,egyedül élek.Gyermektelen nőt ,szeretnék aki még bevállalna nekem egyet.Ne legyen kövér,ne legyen ribi,egy teljesen átlagos,családcentrikus nő kellene. De vagy olyannal futok össze,aki nagyon a pénzre utazik és én kevés vagyok neki,vagy olyannal akit én nem bírok elviselni,mert igénytelen...
2023. okt. 28. 09:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
16%
Nagy az elvárás a nők felé barátom. Add lejebb az igenyedet és lesz nőd, családod. Mai világban már egy ronda nő is 10/10-es pasit keres.
2023. okt. 28. 09:55
 2/19 anonim ***** válasza:
68%

Egy családcentrikus nő 20-25 évesen általában elköteleződik valaki mellett, hiszen neki fontos, hogy mihamarabb férje, gyereke legyen. Ennyi idősen pedig nem egy 40 évessel fognak összejönni.

Az a nő pedig, aki 35-45 éves korában még nincs férjnél, az valószínűleg nem a hagyományos családmodellt helyezt előtérbe élete során. (Amivel nincs semmi baj, én személyesen ugyanígy látom magam 20 év múlva.)

Szóval szerintem a korod miatt nehéz kissé a helyzeted. De persze nem lehetetlen.

2023. okt. 28. 09:57
 3/19 anonim ***** válasza:
54%
Nem nagy elvárás, de 30-35 éves nő nem biztos hogy szülne gyermeket azonnal neked, hanem pl.5-6 év múlva amikor már te sokkal idősebb leszel. 40 éves nő meg ki tudja bevállalná-e mert rizikós. Ismerkedni kell tovább hátha akad hozzá partner.
2023. okt. 28. 10:01
 4/19 anonim ***** válasza:
59%

Ha hosszú ideje nem találsz ilyet, akkor igen, nagy elvárás. Eleve ennyi idősen a korban hozzádillők közt nagyon kevés a gyerektelen. Nekik vagy nem is kell, vagy nem is lehet. A testalkat is olyan elvárás, aminek nem feltétlenül fog mindenki megfelelni. Plusz az egyebek, ami nincs leírva, például dohányzás, milyen messze, életszínvonal, kutya-macska, kertesház-e az álma, stb.

Nagyon kevés nő fog ennek megfelelni.

A másik véglet, ha fiatal, csinos nőre vágysz, mert vele lehet családot alapítani. Ők meg valóban csak azért fog idősebbel ismerkedni, mert olyat tud nyújtani, amit a korosztálya nem: anyagi biztonságot. Rájuk hajt mindenki, aki él és mozog. Ott még te leszel kevés ezzel a konkurenciához képest.

2023. okt. 28. 10:02
 5/19 anonim ***** válasza:
85%

26 éves családcentrikus nő vagyok. Szeretnék elköteleződni, családot. Van párom 1 éve vagyunk együtt... de most kezd kibukni hogy nem tudja tovább megjátszani, hogy családra alkalmas. Maradjunk annyiban nagyon jòl csinálta, mert fülig szerelems vagyok, vele képzeltem/képzelek mindent... de most lassan minden összedől. Eddig életem során olyan férfiakba futottam bele akik vagy komolytalanok vagy egy ideig megjátszák magukat.... majd kibukik belőlük. Bocsánat a kitérőért.

Kérdésre is válaszoljak. Nem nagy elvárás, viszont nehéz megtalálni. Nagyon értékelem, hogy vannak olyan férfiak, akik igen is családra vágynak és egy örök társra a nő személyében. Nagyon szorìtok 🙏

2023. okt. 28. 10:05
 6/19 anonim ***** válasza:
28%

Ilyen belefutásos módszerrel nehéz.

Gondolkodj, hol lehet egy ilyen nő, mivel foglalkozhat?

Lakberendezéssel például, tervezi a fészket? IKEÁ-ban, Möbelixben, lakber. témájú fórumokban?... Baba topikokban?

Lehet, egy fizetős társkereső irodában van regisztrálva.

Lehet óvónő, dajka...?

2023. okt. 28. 10:09
 7/19 anonim ***** válasza:
38%
5: És mi bukott ki belőle és a korábbiakból?
2023. okt. 28. 10:13
 8/19 anonim ***** válasza:
58%

5. válaszolò vagyok.

Előre is bocsánat, de naiv és szerelmes vagyok belé.

Szòval az van, hogy nem lehet olyan véleményem ami eltér az övétől, mert akkor duzzogás van. Vannak jó napjai, de többségben annak kell lenni amit ő akar. Ha problémám van és közlöm vele, abbòl veszekedés lesz, amiből után jön hogy hisztis vagyok. Néha provokálni akar, hogy féltékeny legyek, majd hozzám vágja. Ez a hullámvasút nehéz, amikor imád, szeret, feleségül akar majd hirtelen jön hogy akkor ez ìgy nem jó beszéljünk , hogy legyen e folytatás.😔

2023. okt. 28. 10:29
 9/19 anonim ***** válasza:
82%
Családcentrikus akinek nincs még családja az 20-30 között van, és az nem fog 40 évessel kezdeni.
2023. okt. 28. 10:43
 10/19 anonim ***** válasza:
70%

Aki gyereket akar és családcentrikus, az nem 40 éves pasival akar kezdeni, hanem 25-30 körül családot alapít egy korabeli férfivel.

Bár azért találhatsz valakit, aki 35 körül jön rá, hogy n his akar gyereket.

2023. okt. 28. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!